Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Daha önce açılmıştı bu konu fakat nekadar aradıysamda bulamadım. Bilen arkadaşlardan yardım isteyecem tekrardan Windowsun netin belli bir bölümünü kullanmasını nasıl 0 lıyorduk[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 net limiter kullanmayı denedin? işini görür sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 yok net limiter ile alakalı deildi. Çalıştıra bi komut yazıyorduk sonra ordan başka yerlere geçerek normalde 20 gözüken bi ğerei 0 lıyorduk. Downloadlarımız böylece 1kaç kb daha hızlanıyordu[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kullandığın ağ bağlantısının özelliklerinde Qos zaman paketleyicisi diye bişi olcak. Onu devre kışı bırak.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çalıştır dan regedeti komutu var.. ordan olabilir dediğin şey.. regeditte nereye girmen gerekiyor onu bilmiyorum...[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya hayır regedit ile alakası fln yok. kesin bir şekilde yazmışım işte oraya. daha ne atıp tutuyorsunuz ki ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çalıştır > gpedit.msc Bilgisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları Ağ > Qos Pake Zamanlayıcısı Ayrılabilir bant genişliğini sınırla[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Zopik, 08 Ağustos 2005 15:20 tarihinde demiş ki: ya hayır regedit ile alakası fln yok. kesin bir şekilde yazmışım işte oraya. daha ne atıp tutuyorsunuz ki ? körmüsün sen ?? olabilir dedim.emin olduğumu söylemedim... regedit e de çalıştırdan giriliyor o da bi komut..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... [Bu mesaj cuytherock tarafından 08 Ağustos 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tamda imzana uygun bir davranış :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ii düşün istersen hangisi acaba??[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende diyorum ki kesin bir çözüm öne sürülmüşken ne diye şu olabilir bu olabilir diye atıp tutuyorsunuz ? kapiş ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kapişmedim.. adam orda komut sormuş sen de ağ bağlantılarının özelliklerinde bişe var onu dervre dışı bırak demişsin.. o yüzden şeyettim ben oke mi? :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Arthur_HellsFire, 08 Ağustos 2005 15:21 tarihinde demiş ki: çalıştır > gpedit.msc Bilgisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları Ağ > Qos Pake Zamanlayıcısı Ayrılabilir bant genişliğini sınırla ikisi aynı şey desem bu sefer basar mı ki ? edit : hatta şunuda yazayım tam olsun. adamın istediği şey bu. başka birşey değil, olamaz. zira bu ifadeye uyan başka birşey yok. neyse yoruldum ben. cevapta verilmiş durumda zaten. hadi oyna sen buralarda bende işime gücüme bakayım : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 08 Ağustos 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 olabilir benim bi bilgim yok bu konuda. o yüzden de olabilir dedim... seninki de pek komuta benzemiyordu.. ;) arkadas ta sağolun flan da dememiş.. ben zamanında yeterince oynadım..pisti sana bırakıyorum :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 işte sorunun cevebi WINDOWS XP HIZ SINIRLAMASINI KALDIRMAK : Dikkat !! Sadece Windows XP professional için Windows xp prof. sadece 80 % internet hızını kullanıyor. İnternetinizin hızını 20 % coğalta bilirsiniz. Bunun için : Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam yapmanız yeterli. kaynak:http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=bilgiayrinti&iid=62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sanki biz farklı bir şey yazdık lütfen okumadan cevaplamayın, okumadan cevaplayan Bonzi olsun[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yazdigi sey hem alakasiz hemde dogru degil. O servis kapaliyken zaten bw sinirlamiyor, servisi acip bw sinirlamasini 0 yapinca da zaten servisin ozelligi nedeniyle nette cok az bir yavaslama oluyor ancak bu durum baglanti grafigini yakindan takip edenler icin pek de farkedilmeyecek bir durum degil.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Postu yeni gördüm okuyan ve cavaplayan tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Dün makineye format attım. Neyse tekrar sınırlandırayım dedim windowsun kullanmasını fakat " gpedit.msc" yazdığım zaman çalıştıra "gpedit windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olun vs..." diyor. Ve windows çalıştıktan bir süre sonra net gayet iyi güzel hoşken sitelere giremiyorum sanki hiç net bağlı değilmiş gibi tıklar tıklamaz site bulanamadı falan ama msn takır takır işliyor. Deli olucam deli[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sp2 yüklemediysen wormlar doluşmuş olma ihtimali var[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Sp2 yüklü antivir Firewall ı da var=/[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar