Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windowsun neti kullanmasını kapatmak

Toledor

Öne çıkan mesajlar

yok net limiter ile alakalı deildi. Çalıştıra bi komut yazıyorduk sonra ordan başka yerlere geçerek normalde 20 gözüken bi ğerei 0 lıyorduk. Downloadlarımız böylece 1kaç kb daha hızlanıyordu[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zopik, 08 Ağustos 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
ya hayır regedit ile alakası fln yok. kesin bir şekilde yazmışım işte oraya. daha ne atıp tutuyorsunuz ki ?
körmüsün sen ?? olabilir dedim.emin olduğumu söylemedim... regedit e de çalıştırdan giriliyor o da bi komut..[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...

[Bu mesaj cuytherock tarafından 08 Ağustos 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 08 Ağustos 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
çalıştır > gpedit.msc
Bilgisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları
Ağ > Qos Pake Zamanlayıcısı
Ayrılabilir bant genişliğini sınırla
ikisi aynı şey desem bu sefer basar mı ki ?

edit : hatta şunuda yazayım tam olsun. adamın istediği şey bu. başka birşey değil, olamaz. zira bu ifadeye uyan başka birşey yok.

neyse yoruldum ben. cevapta verilmiş durumda zaten. hadi oyna sen buralarda bende işime gücüme bakayım : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...

[Bu mesaj Zopik tarafından 08 Ağustos 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir benim bi bilgim yok bu konuda. o yüzden de olabilir dedim... seninki de pek komuta benzemiyordu.. ;)
arkadas ta sağolun flan da dememiş..

ben zamanında yeterince oynadım..pisti sana bırakıyorum :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

işte sorunun cevebi
WINDOWS XP HIZ SINIRLAMASINI KALDIRMAK :

Dikkat !! Sadece Windows XP professional için Windows xp prof. sadece 80 % internet hızını kullanıyor. İnternetinizin hızını 20 % coğalta bilirsiniz.
Bunun için : Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam yapmanız yeterli.

kaynak:http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=bilgiayrinti&iid=62
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdigi sey hem alakasiz hemde dogru degil. O servis kapaliyken zaten bw sinirlamiyor, servisi acip bw sinirlamasini 0 yapinca da zaten servisin ozelligi nedeniyle nette cok az bir yavaslama oluyor ancak bu durum baglanti grafigini yakindan takip edenler icin pek de farkedilmeyecek bir durum degil.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Dün makineye format attım. Neyse tekrar sınırlandırayım dedim windowsun kullanmasını fakat " gpedit.msc" yazdığım zaman çalıştıra

"gpedit windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olun vs..." diyor.
Ve windows çalıştıktan bir süre sonra net gayet iyi güzel hoşken sitelere giremiyorum sanki hiç net bağlı değilmiş gibi tıklar tıklamaz site bulanamadı falan ama msn takır takır işliyor. Deli olucam deli[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...