elaidi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ya odamdayım şu an dışarı çıkmaya da çok üşeniyorum.. Dışarda baya gür bir onuncu yıl marşı geliyo. Sanki böle yüzlerce insan söylüyomuş gibi. Bilgisi olan varmı? buralarda olmazdı böyle şeyler şaşırdım.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 cik katil sende soyle marsini gaza gel gir eve[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 dedim anneme ben gidiyorum diye. Polis sirenleri falan duyduk. Annem dıt! dedi.. Benim de hevesim kaçtı polis sirenini duyunca. ultimada makrodayım. Şimdi aksatmayayım. lol[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 pkk için falan olabilir ?[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bu zamana kadar bu vatanın ekmegini yiyenler,o ekmek yedikleri yerden yakında kurşun yiyecekler....[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : :::tamu::: LwL : 62 Race : Mage Np : 65 Olmadan Yok Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: CaNNi, 08 Eylül 2005 15:56 tarihinde demiş ki: pkk için falan olabilir ? bencedeee[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar