vimpir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ozelliklede cennet papaganini delirticek sesler ariyorum :) herhangi 1 kus seside olabilir bitane buldum ama cok kisa[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Arkadaslar depresifim, algilama zorlugu cekiyorum bu solediklerimi dikkate alin lutfen Sanirim birgun bende yorunge disi olucam :(, 1 insan bukadar yanlis anlasilmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Altavista - Bird / Ses Altavista - Love Bird / Ses ilk olanı kuş sesleri ve şarkıları. ikincisi ise cennet papağanlarına ait. mutalaka bulabilirsin arama sonuçlarından.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tesekkur ederim kurcaliyim biras[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Arkadaslar depresifim, algilama zorlugu cekiyorum bu solediklerimi dikkate alin lutfen Sanirim birgun bende yorunge disi olucam :(, 1 insan bukadar yanlis anlasilmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kuş Sesleri[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Arkadaslar depresifim, algilama zorlugu cekiyorum bu solediklerimi dikkate alin lutfen Sanirim birgun bende yorunge disi olucam :(, 1 insan bukadar yanlis anlasilmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya nette bilemicem ama sounds of nature albumleri var..ben yagmurunu almıstım,arkadaslar kus,ruzgar falan almıstı....[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar