Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yaa oyunu açabilenler nasil açtiysa lütfen alta yassın nasil açtıysa lütfen alta anlatsın link mi veriyonuz napiyonuz kafayi yicem artik sabahtan beri siz anlatiuonuz ben dinliyom
DoGA_Tr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bak kardeş şimdi test var empirenin suan kimse giremior sen boşuna üzülme[signature][hline]Nick:Cancia Clan:şuan yok alınca yazrım Class:Ranger Server:Beramus Lvl:40 Np:2xxx
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 doğa küstürme arkadaşımızı anlayıslı ol biraz belki görmemiştir okumamıştır...
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yaa bana ooo deilll Lol bana link lazım oyunu indirebilsem az alta yassanız diyom parmaklarınız mı yoruldu ne bi kıtlatin bakim :P /ServeR : AreS Level:4X Muahahaha :Pp Ares Ayvayi Yedi :Pp
asiiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 link filan cok sorun verıyor sen a eline bi boş cd dus yola bul bi net cafe abi su oyunu bana bi zahmet kopyala de onlar 2 dakkada halleder evine gel 3 dakka icinde oyuna gir
Öne çıkan mesajlar