inaktifuye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Arkadaslar 3rd edition'da 20. level'dan sonra ne oluyor?? (players handbook'ta 20 den sonra level atlanamaz diye bir not var) ama bu kurallara dayanilirsa Elminster,Simbul,Selune,Khelben,Halaster...vb bir cok Forgotten karakteri gucsuz kaliyor....wizards.com'da rastlayamadim bir aciklamasina....Bilgisi olan var mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 cok guzel bi konuya deginmissin odion...umarim bi bilen yanit verir ben de merak ettim :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Bu konuda tahminimce ilerde çıkacak kitalarda özellikle handbooklarda bahsederler ayrıca villiens handbook yada hero's handbook çıkıncada ordan direk bakarız elm abim kaçıncı level ama ben szass tamı merak ediyorum zavallı lich kaçıncı levela düşürcekler acaba :-( Dayanamam ben iskelet ordularımla dünyayı sarsmaya devam etmeliyim :-) Red wizardların başı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 d&d 3e suxx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 neyse ben de 2nd a devam ediom :-) (urasamam simdi 3rd mus felan :-p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrynHild Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 hmm nerde yazıyo 20den sonra lvl atlanamaz diye? yani hangi bölüm hangi sayfa? gözüme carpmadı da öle bi yazı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Evet benimde gözüme çarpmadı nerde yazıyor acaba onuda sayfa olara sölesen belki sen yanlış okumuşsundur ben sanmıyorum öle bişi olduğunu(umutlar umutlar ;-) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrynHild Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 hmmm 20. lvl sonrası olur... yani her classın belli bir lvl atlama düzeni var sonucta checklere ve attacklara dikkat edersen basit bi denklem rahatlıkla cözülüyo ayrıca dragon almak icin 20. lvl olmak gerekmiyo :-) (bkz. 4/7 rogue/assassin mature adult dragona death attack yapar black lotuslu daggerla ve DM (beceriksiz ben ;-) ) con checklerde 1 atar ard arda iki kere dragon 0 con. a düser ve ölür :-)) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 hmmm... 10.lvl olan 4 kisiden olusan bi grup kastettin sanirim... peki grupta kimler var class olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrynHild Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 mesela mature adult red in SR'ı 23 yani magein 13 atması lazım ise yaraması icin sonra fear DC'si 26... 10. lvl fighterın attack zarında 20 atması lazım ki ACsi 32 olan dragona zarar verebilsin eh tabii 9. lvl spellcaster bi dragon da zor hem sorcerer hem cleric zor biras bi fighter ya da mage icin... mature adult red'i ya bi minotaur alabilir ya da daha yüksek lvl bi fighter ama kesinlikle hangi class olursa olsun 10dan fazla olması lazım...4 kisi olsalar bile 14d10luk cone of fire hos olmasa gerek... :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 http://www.wizards.com/dnd/dnd_bgh_intro.asp sayfanin en altinda 20. level sonrasi icin unofficial rules diye bir yer var 3rd edition icin...herkese yanitlari icin tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2001 link icin de sana tesekkurler odion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BrynHild Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 hahahah +1 ability score each lvl.... saka bu galiba normal lvl atlama kurallarını kullanırım daha iyi int i 16 olan bi eleman zaten 20ye kadar 21 yapıyo mesela onu sonra da her lvlda 1 alırsa 40. lvlda 41 olur YUUUHHHH daha neler int icin her score hemen hemen 10 IQ demek IQ'su 410 hahahah hosmus ama wizard bence bu isi bırakıp pokemon kartı yapsın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 ability iki lvl da bir gelmior mu? yanlis mi hatirliyorum yoksa? :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 4 levelda bir geliyor ilkini 4 levelda alıyorsun ama 20den sonra her level normal 20 level adam sr kaça dalcak öldürcekde exp alcak 21 olcak yeni sistemle düşünün bi tek başına dünya kadar orc öldürse exp almaz anca dragon üstüne dragona dalcak yani artması çok zor olduğu için böle bir şey demiş olabilir hele bana göre 30 üstünde artık level artmaz duruma geliyor nerdeyse öldürmesi gereken yaratıklar nerdeyse dragon 1000xp civarına düşüyor siz düşünün bu dam 30000 exp alcak o nedenle belkide olabilir 20den sonra her level bir ability ama denemek lazım tabi :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2001 evet haklisin 3rd edition bi deneyip gormek en iyisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2001 neden ki? 20. lvl ustu char i olan mı var buralarda? o char hala zar mı atıyo? yanlış bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2001 said: 2001-05-07 00:50 tarihinde, Grudge yazmış: neden ki? 20. lvl ustu char i olan mı var buralarda? o char hala zar mı atıyo? yanlış bence... ehheh arada bir olabiliyor...ayrica kurallari bilmek herzaman iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2001 her durumda ne olcagini bilmek gerek ole deme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 epic level handbook var onu alıyosun bi güzel onda yazıyo :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 solonor noktalamış olayı diebilirim. Ayrıca süper bi hikaye olmadıktan sonra o levelda karakterlerle oynamak pek keyifli olmuyo.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ehueh 2001 yılında hangi epic level hangi handbook :lol:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 sazanmışım diyebilir miyim lütfen?.. :P[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bende o tarih olayına dikkat çekmiştim ama mesajım gitmemiş heralde[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar