screamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bilgisayarım Grafiği ile öne çıkan oyunlarda -Swat 4, PoP:WW , Underground 2, Republic Commando - oyun oynamaya başlayınca şu hatayı veriyor.Bu hatayı her oyun oynamaya başlayınca 1 kez veriyor ve genelde oyunun başında.Sizce nedeni nedir ekran kartım MSI RX9550. "vpu recover artık grafik sürücüsü komutlarına yanıt vermeyen grafik hızlandırıcısını sıfırladı."[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bendede verio ama hiç bişi olmamış gibi dvm ediorum asus9600xt[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ekran kartı ayarlarınıza girin, orada ATI'nin gelişmiş sekmesinde "VPU Recover etkinleştir" diye bir seçenek var. Onu kapatırsanız sorun çözülür. En kaba manasıyla, "Hafıza dolmuştu, boşalttım ben merak etme" diye mesaj veriyor, bir olayı yok yani =)[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hayret hala "sorunsal" kelimesine değinen olmamış!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar