DISintegrated Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kasimda gidicem. Gelirken ne getirilir? Nelere dikkat edilir? Mesela bi bavul cpu getirsem? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 fabrikada çalışmıyor diye 100 çuval ram i atıyolarmış kap hepsini çoğu çlaışıyor satar satar zengin olursun :D [Bu mesaj Bert tarafından 08 Eylül 2005 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: DISintegrated, 08 Eylül 2005 10:05 tarihinde demiş ki: Kasimda gidicem. Gelirken ne getirilir? Nelere dikkat edilir? Mesela bi bavul cpu getirsem? :) sirketler orada sadece uretim yapiyor,halka satis yapacaklarini hic sanmiyorum.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Walla çok güzel fotoraf makinaları war babam singapurdan almıştı bi tane canon marka çok uzak diil ordada bulursun :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 RFID getir kamyonla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 cep telefonu fln getir. gerçi kaçak telefonların işi karıştı biraz ama neyse. sen en iyisi lokum fln getir :D[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 gayseri pastırnası getir!! ne getircen elektronik namına kaptını getir. buraya gore nerdeyse beles. ama cep telefonu birinci sırada cok satılıyo. çok para kazanırsın. ama tabi kaç hakkın var nasıl getircen bilmiyorum. [Bu mesaj gokhaan tarafından 08 Eylül 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Gitmişken böcek, akrep vs şeylerden yemeyi unutma :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Walla herkese istedigi şeyi getiricektim ona göre ;) (Bu arada hepimiz biliyoruz ki bilgisayar ve elektronik pazarının en ucuz oldugu yerlerden biridir Taywan. Sanıldıgının aksine magazalarda da satış oluyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar