Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stafflar çalısmıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Büyülerin az vurmasının sebebini buldum staffi elime alsamda almasamda büyüler aynı vuruyor umarım en kısa zamanda düzelir.

[Bu mesaj Shaklaban tarafından 08 Eylül 2005 09:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
üzülmeyin olm sende zeytinbununda bi tane tamirci var oraya git muhahah :) harbe ya bi yandan haklısın a.q bende büyücüyüm ama bi şeye yaramıo +8 elxirsir a.q ya war elimde
Mesaj tarihi:
"Atak" bölümünde gariplik var elimdeki silahı iyisiyle değiştirdim ama "atak gücü" değişmedi oyundan çıkana kadar..[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
NP : NotProblem
Clan : TnT
Server : Ares (grrrr...)
Mesaj tarihi:
mage ler heç üzülmeyin bu geçici bi attack bug tabi sizin tam randumanla çalışmanız en az 2 hafta sonra benden sölemesi bu empire nin yerine oturup bu bug ve lag da kurtulması uzun süre alıcak....
sadece attack diil bi çok şeyde bug war bende çok küfür ediodum ama adamlar haklı bambaşka bi oyun oturtmak kolay dill 2 hafta sıkıcaz kendimizi...REspecT

JOP:priest
nick:REbirht
LVL:59 buçuk:P
server :ares
glan:patroit
IRK:allaha şükür insanız....
Mesaj tarihi:
REspecT=(SAYgılar,hörmetler) Saygıda kusur etmeyelim dedim sonuçta yeniyim forum da :P

Mesaj tarihi:
said:
Rebirht, 08 Eylül 2005 11:39 tarihinde demiş ki:
REspecT=(SAYgılar,hörmetler) Saygıda kusur etmeyelim dedim sonuçta yeniyim forum da :P

Respect saygılar anlamına gelmez,anlamı "saygı"dır.Yani mesajını yazıp yazıp sonuna saygı diyerek yazının bitirmen gibi birşey.
Staffların düzelmesinin 2 hafta falan alacağını da düşünmüyorum.Oyundaki en önemli bug bana göre,bir karakterin ezik kalması.1299 çıkar bi kaç güne.

Duwolf ve omega meteorla bana 600-630 arası vurabildiler.Staff aktif olsa max 700 vuruyordu omega.Benim vuruşum magelere thorn la yaklaşlık 350-450 arası değişiyor,ama warrior ve rog lara 700 vurduğumu gördüm.Yaklaşık cz vuruşlarım böyle,yaratıkları pek denemedim.

[Bu mesaj sinned tarafından 08 Eylül 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Herkes vuruşunda değişklik olup olmadığını yazsa? Mesela ben priestimle nerdeyse yarı yarıya az vuruyorum..Ama yaratıkların HP leri de düşürülmüş olabilir..[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
NP : NotProblem
Clan : TnT
Server : Ares (grrrr...)
Mesaj tarihi:
benim arkadaş gel_pc_pc areste adamın elinde elixir staff +8 war lard orcları supernova ile olduremiyorr supernova atıyor ardından inferno atınca ölüyolar:S[signature][hline]NicK:ReDBaRoNN
Server:Cyhper
LeveL:5x
np:Daha kasamadıq
Mesaj tarihi:
Durum o kadar vahim değil,lvl i kaç o arkadaşının?Mp stat ina bağlı birşey.Ama burdan lvl i düşün birinin elinde elixir +8 olduğu çıkabilir.Sanırım fire olduğunu sölemişsin. lvl i düsüktür,int e vermekten mp ye verememiştir.Paper mage şuan çok daha avantajlı yani.

[Bu mesaj sinned tarafından 08 Eylül 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya nasıl vahim degil kardeşim adamın leveli 62 63 olacakk: supernova atıyorr 200 vuruorr sadece onceden en az 1000 wuruyordu[signature][hline]NicK:ReDBaRoNN
Server:Cyhper
LeveL:5x
np:Daha kasamadıq
  • Yeni Oluştur...