Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Büyülerin az vurmasının sebebini buldum staffi elime alsamda almasamda büyüler aynı vuruyor umarım en kısa zamanda düzelir. [Bu mesaj Shaklaban tarafından 08 Eylül 2005 09:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Treador Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 KE yi kaldırsınlar duzelir :([signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b]
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende öle farketmiştim ama salak bi neden gibi gelmişti. demek ki doğruymuş. manam da hala -29000 bu arada. ne iş anlamadım:(
Treador Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 :D 29000?[signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b]
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 level atlayınca oluyor re-log yap düzelir
jisistyle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 üzülmeyin olm sende zeytinbununda bi tane tamirci var oraya git muhahah :) harbe ya bi yandan haklısın a.q bende büyücüyüm ama bi şeye yaramıo +8 elxirsir a.q ya war elimde
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 elimizde asa olmuosa 42 büyüsünü nasıl kullanıoruz.gerçi o da snatchera 56 vuruo ama neyse:D
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 "Atak" bölümünde gariplik var elimdeki silahı iyisiyle değiştirdim ama "atak gücü" değişmedi oyundan çıkana kadar..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 işte öle diorumki ben 42 büyüsüyle snatchera 56 vurdumya artık oyundan soğudum haa.artık orcları 4 vuruşta öldürüyorumdur belki denemdim ama
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 belki staffların pili veya şarjı bitmiştir.bu sözümün üstüne muhaha ve yarıldım lar gelcekmi acaba:D
Rebirht Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 mage ler heç üzülmeyin bu geçici bi attack bug tabi sizin tam randumanla çalışmanız en az 2 hafta sonra benden sölemesi bu empire nin yerine oturup bu bug ve lag da kurtulması uzun süre alıcak.... sadece attack diil bi çok şeyde bug war bende çok küfür ediodum ama adamlar haklı bambaşka bi oyun oturtmak kolay dill 2 hafta sıkıcaz kendimizi...REspecT JOP:priest nick:REbirht LVL:59 buçuk:P server :ares glan:patroit IRK:allaha şükür insanız....
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yaw respect ne ? forumtr dede biri hep öle diyodu :D
Rebirht Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 REspecT=(SAYgılar,hörmetler) Saygıda kusur etmeyelim dedim sonuçta yeniyim forum da :P JOP:priest nick:REbirht LVL:59 buçuk:P server :ares glan:patroit IRK:allaha şükür insanız....
sinned Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Rebirht, 08 Eylül 2005 11:39 tarihinde demiş ki: REspecT=(SAYgılar,hörmetler) Saygıda kusur etmeyelim dedim sonuçta yeniyim forum da :P JOP:priest nick:REbirht LVL:59 buçuk:P server :ares glan:patroit IRK:allaha şükür insanız.... Respect saygılar anlamına gelmez,anlamı "saygı"dır.Yani mesajını yazıp yazıp sonuna saygı diyerek yazının bitirmen gibi birşey. Staffların düzelmesinin 2 hafta falan alacağını da düşünmüyorum.Oyundaki en önemli bug bana göre,bir karakterin ezik kalması.1299 çıkar bi kaç güne. Duwolf ve omega meteorla bana 600-630 arası vurabildiler.Staff aktif olsa max 700 vuruyordu omega.Benim vuruşum magelere thorn la yaklaşlık 350-450 arası değişiyor,ama warrior ve rog lara 700 vurduğumu gördüm.Yaklaşık cz vuruşlarım böyle,yaratıkları pek denemedim. [Bu mesaj sinned tarafından 08 Eylül 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Herkes vuruşunda değişklik olup olmadığını yazsa? Mesela ben priestimle nerdeyse yarı yarıya az vuruyorum..Ama yaratıkların HP leri de düşürülmüş olabilir..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 benim arkadaş gel_pc_pc areste adamın elinde elixir staff +8 war lard orcları supernova ile olduremiyorr supernova atıyor ardından inferno atınca ölüyolar:S[signature][hline]NicK:ReDBaRoNN Server:Cyhper LeveL:5x np:Daha kasamadıq
sinned Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Durum o kadar vahim değil,lvl i kaç o arkadaşının?Mp stat ina bağlı birşey.Ama burdan lvl i düşün birinin elinde elixir +8 olduğu çıkabilir.Sanırım fire olduğunu sölemişsin. lvl i düsüktür,int e vermekten mp ye verememiştir.Paper mage şuan çok daha avantajlı yani. [Bu mesaj sinned tarafından 08 Eylül 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
asiiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben archryım 3 damage de aldıgım uruku artık en fazla 2 damage te alıom cogunlukla tek damage gidio ama 2 ye de cıkıo eskıden 2 damage te yatırdıgımda sevındırık olurdum
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 çook değişti herşey çook[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : :::tamu::: LwL : 62 Race : Mage Np : 65 Olmadan Yok Server : Beramus
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya nasıl vahim degil kardeşim adamın leveli 62 63 olacakk: supernova atıyorr 200 vuruorr sadece onceden en az 1000 wuruyordu[signature][hline]NicK:ReDBaRoNN Server:Cyhper LeveL:5x np:Daha kasamadıq
Öne çıkan mesajlar