erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ama hp basarken patlama olasılığı varmı
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 var tabi blessed la basarsan patlama olsalığı azalır (blessed hp scroll dur nedir o :P )
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Moradonda +4 /4 hp li mage giysileri düşüyor onlardan alıp geliştirme yapmaya devam edebilirsin..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hp basarken patlaması %25 ama mp basrken %85 ancaq bişey daha war madem yapıyosun daha +1 ken hp we ya mp bas da +4 ken falan basarsan patlarsa üzülürsün +1de hp bas işde sonra yawas yawas +5 bilemedin +6 yaparsın ama bende hp yi dene cunku paperlerin hp ye ihtiyacı war zati mp si fazla yukseq[signature][hline]Bir Gün Her Kez "ORC" Olacaq
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 aslında int basabilirsin çünkü paperların biliosunuz manaları z oluo int eklerseniz manası çoalıo ama seçim sana kalmış.ama lütfen 1 kaç saat sonra gelip +8 ayakkabılar patladı deme
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben dedim papera basıosan mp basma int veya hp bas.int basarsan manası çoalır hp basarsanda canı çoalır.istersen int bas çünkü dediğim gibi paperların manaarı az oluo hemen bitio
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 "Enchant" basarken daima "Blessed" kullan..Bir kere bile normal scroll ile başaramadım "encaht" eklemeyi...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 HP basıcaksın tabikide.. Hoş MP açıldı diyorlarda 400 hp li magede 5000 mp olsa ne yazar, üfledinmi ölür.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
marksman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hp basacaksan pad hariç hepsine bas.ve işine yaraması için +7 iyi +8 yapabiliyorsan ne ala... paperin 2 seti olur bence hp ve mp.. arkadaşın biri int e bas dedi ve beni ortadan yardı bi paperin +7/12 int takması zarar ziyan olur sadece
uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 15 taneden 11 patşamış 4 kamış ne guzel onlar ı yap sat ben hep once upg. scroll deil once bonus basarım we olur da hep0
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 CZ de MP bonus etkili olmuyordu değişti mi?[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Malach, 08 Eylül 2005 12:54 tarihinde demiş ki: CZ de MP bonus etkili olmuyordu değişti mi? Staff çalışmayınca mp bonusu kim ne yapsın. :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx
marksman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 böyle kalacak değil herhalde düzeltecekler yakında.1 hafta içinde heralde :D
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ben de diyorum bu kadar staff çıkıyor +8 ne iş :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya bence +8 paper mage için çok iyi bes basıp da mp basarsan çok iyi olur zaten paper mage in takıları genelikkle hp olur elbiselerde mp olursa bence daha iyi hem paper magein canı az olur attack yememesi lazım onun yerse yatar onun içinde buff die bişi warama hp basarsanda çok iyi olur ama sakın int basma hiç para etmez ayrıca hiç bi işe yaramaz mana hiç bi zmn işe yaramaz bilmem doğrumu yazdım 2 aydır oynuyom sadece yanlışım warsa düzeltin
Öne çıkan mesajlar