asiiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 birisi su upgrade olayını solesın millet catur catur +8 yapıyor biz arkadan bakıok ne yapıyor bnlar die
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Upgrade olayı sapıtmış herhalde..+3 e NUS ile yaktım..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
asiiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 mesela wizzarttan bahsedelım +7 ye kkadar basıyorum cok kolay ama +7 middle ıtem oluyor middle scroll basıyorum 10 kere bastım gene yandıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 BUS Bas bu kadar basit.ben betada denedim middle ile olmuo.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hocam bi sürü formül topiği var. ikli tane formül vardı denemiştim çalışmıtı hatta. ama artık çalışmayacaklar. en iyi formül günde 1 upgrade yapmak+ yüksek değerlere çıkarken tonla item yakıp öyle yapmak[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Anvili iyice izledim defalarca kırmızı yandı..Şimdi tam zamanı diyip de +4 için NUS basacaktım tabi ki de yandı...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 +7 wizard a BUS bastım 2 kırmızı yanınca anvilde gözlerimi kapadım sonra açınca +8 oldunu gördüm :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Malach, 08 Eylül 2005 12:14 tarihinde demiş ki: Upgrade olayı sapıtmış herhalde..+3 e NUS ile yaktım.. O hakkaten sapıtmış. Garanti maranti diyordu BETA oynarken 7 tane item yaktım +3 yapayım derken. İflas ettiydim :P[signature][hline]Bıktım şiirlerden. Başka hangi sanat dalı sadece aşk üzerinden geçinebilir? Eline kalem alıp duygularını yazan şair, tuvalet kağıdına yazmayacağım kelimeler şiir oluyor. Yuh be. İzmir-Balıkesir-Bursa civarında 50 milyona WOW hesabı almak isteyen varsa pm atsın. sadece bir lvl 20char var :)
Öne çıkan mesajlar