visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Arkadaşlar, bazı arkadaşlar aynı anda hem japkoda hem de usko da oynadıklarından bahsetmiş. Ben de bu zihniyetle sadece japko server.ini yle bağlanmayı denedim bişeyler path etti sonra da oyun hiçbir şekilde çalışmamaya başladı... Bunu yapmamdaki bağdaştırma da, nasıl olsa usko da artık ke oldu (gereken patch i de yüklemiştim) muhtemelen çalışır zihniyetiydi ama gördüm ki olmuyormuş. Tekrar yükleirm önemli değil de hiç değilse serverın bu kötü durumunda japkoyu test ederek zaman geçirmiş olmayı diliyorum... Bunu her ikisini birden çalıştırabilmenin bir yolu var mıdır? Lakin makinede bir tanesi kuruluyken diğerini kurmaya kalktığımda ilk olarak uninstall ekranı geliyor... Yardımlarınızı bekliyorum...
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 İki KO clienti aynı bilgisayarda çalışmıyor diye biliyorum...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Buzi, 13 Şubat 2005 03:48 tarihinde demiş ki: 2 degilde bizim arkadaslar 3 açıyolardı bi bak istersen buraya. http://forum.paticik.com/view.php?id=108902 http://forum.paticik.com/view.php?id=102540 Eski biraz ama yinede iş görür.. Arama yapalım. Bakın ben nasıl buldum ?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ben hem myko hemde usko yu bilgisayarıma şöyle kurmuştum. Windowsa yeni kullanıcı ekleyerek. Mesela UsKO a kullanıcısında kurulduydu MyKO da b kullanıcısında. Böyle bir çözüm önerebilirim. Edit :Ups... Lonely senin yazdıklarını görmemişim :) [signature][hline]::_JrHanD_::/Beramus/PaladinOJ ... TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :( [Bu mesaj KnuCkLeS tarafından 08 Eylül 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ben usko yu ve japko yu aynı anda çokta güzel oynuyorum launcher ın üstüne japko direk kuruluyo ama direk bağlanan launcher deil de diğeri knightonline yazan simgeden de usko ya bağlanabiliyorum.Tabi az önce patch davasına yalan oldu bizim oyunlar :([signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction [Bu mesaj Gandalf_009 tarafından 08 Eylül 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Gandalf msn: [email protected] eklersen sevinirim, detaylı bilgiye ihtiyacım var... [Bu mesaj visaoglu tarafından 08 Eylül 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hocam ben DAN! diye yükledim hiç sorun olmadı. usko da var myko da. gerçi usko clienti geçersdiz artık ama neyse[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x
cucuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 arkadaşım usko yu kurdun dielim kurulu olan klasörü başka bir D,E sürücüsüne felan yada bir klasörün içine kopyala. sonra uninstall yap, istersen şimdi MYKO yada JAPOKO kur.
visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ethernal, msnimi yazdım işte, bu konuyu becerebilmeme yardımcı olacak herkesin yardımlarına ihtiyacım var eklerseniz sevinirim...
Öne çıkan mesajlar