Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KE Char Şu An Kullanılıyor Hatası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben charımı cz de bırakmıştım sabah. Daha doğrusu Cz de Dc yemiştim Şimdi Ftp den çektim patch ı ve charımla girmeye çalışınca şu an char kullanımda kullanan kişiyi Dc etmek istiyormusunuz gibi birşey söylüyor fakat Dc etmiyor.
Bu sorunu yaşayan başka kimse varmı acaba?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Tanidigim 2 kişi de aynı sorunu yaşıyor. Düzeltirler merak etme.

Cz den kaynaklanmıyor. Bende cz de dc olmustum. Girebildim ke ye.

[Bu mesaj PiCaLLo_TR tarafından 07 Eylül 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende gireniyorum .the account is currently in use .would you like to disconnect the previous connection ?
cıkıyor paso ama baska karakterle gırıyor off bahtsızlıgın bu kadarı ben eslantta dc olmustum[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [ /quote ]
Mesaj tarihi:
aynısı bende de var yanlız değilsinizaynı hatayı veriyor cafede arakadaşların ki girdi ancak benimkinde de aynı o yazı yazıyor hay allam yaa ne kadar şansızız umarım kısa sürede düzelir sanırım askıda falan kaldık biz KO KE arasında yalan olmasak iiii
Mesaj tarihi:
bende once account in use dedi sora ki denememde ise 10061 verdi :D tanidik yuzler gormek sevindirici.. bu arada kullanmadigim 4x charimla girebildim.. 6x charlarimiza bi guzellik yapmis olmasinlar :D
Mesaj tarihi:
ya bu ke nin hali ne oldu göçtü nerdeyse server :D
gm lerin işi heponların yüzünden.
:D[signature][hline]Nick:Cancia
Clan:şuan yok alınca yazrım
Class:Ranger
Server:Beramus
Lvl:40
Np:2xxx
Mesaj tarihi:
herkes yaşıo bu konuyu test edilio empire düzelir 1-2 güne herhal :([signature][hline]Nick:Cancia
Clan:şuan yok alınca yazrım
Class:Ranger
Server:Beramus
Lvl:40
Np:2xxx
Mesaj tarihi:
bende merch acılıyken dc oldum sabahtan beri aynı sorunu veriyodu şimdi hiç bişi olmuyo yazılar gidiyo sadece resim kalıyo düzeltseler de girebilsek bir an önce[signature][hline]ID: ReSetH
Nation: El Morad
LvL:5x
Clan:ResuRRection
Server: Xigenon
Mesaj tarihi:
ya gittimi charlar millet catır catir oynuyor niye giremiyoruz birde neden biz anlamıs deilim ben de merchandda dc olmusum ortak sorun bu mu acaba ?[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [ /quote ]
Mesaj tarihi:
beyler bu sorunu yasayıpta gren ilk kişi haber verirse sevinirim... bölece sorunun çözüldüğünü daha cabuk ögreniriz...[signature][hline]ID: ReSetH
Mesaj tarihi:
dediğim anda bende girdim :D benim char merch acılıyken dc olmustu deneyin arkadaslar sorun çözülmüş anlaşılan :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]ID: ReSetH
Mesaj tarihi:
dun gece normal sekılde gırebılırken su an yıne aynı hatayı vermeye basladı :S bu ne ya cozumu yok mu bu meretın

[bı baslıka ltında gordum banlananlar nıe gerı gelırde tekrar burda yazar dıe konusmus bırı sende banlan ve senı banlayanların bes para etmedığını gor gerı gelırsın emın ol hele de kufur yıyp o kufurlerı desıfre edınce banlanırsan dahda hızlı gerı gelırsın emın ol arkandan da trıbula nerde dıe arayan varsa yanı ıstenıyorsan daha da hızlanırsın hıc suphen olmasın asıl gerı zekalılık burda senın sozlerınde banlananın gerı gelmesınde deıl o küçük beynın anlamadımı findor bey?][signature][hline]yorunge dısına atanı....
:::JeusKane::: from Nothing
  • Yeni Oluştur...