rescibaba Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Arkadaşlar ben charımı cz de bırakmıştım sabah. Daha doğrusu Cz de Dc yemiştim Şimdi Ftp den çektim patch ı ve charımla girmeye çalışınca şu an char kullanımda kullanan kişiyi Dc etmek istiyormusunuz gibi birşey söylüyor fakat Dc etmiyor. Bu sorunu yaşayan başka kimse varmı acaba?[signature][hline]
rescibaba Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 başka charlarla girebiliyorum fakat kendi charımla giremiyorum Cz de bırakmış olmamdan kaynaklanıyor olabilirmi acaba?[signature][hline]
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Tanidigim 2 kişi de aynı sorunu yaşıyor. Düzeltirler merak etme. Cz den kaynaklanmıyor. Bende cz de dc olmustum. Girebildim ke ye. [Bu mesaj PiCaLLo_TR tarafından 07 Eylül 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
delihan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende gireniyorum .the account is currently in use .would you like to disconnect the previous connection ? cıkıyor paso ama baska karakterle gırıyor off bahtsızlıgın bu kadarı ben eslantta dc olmustum[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [ /quote ]
homeric Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aynısı bende de var yanlız değilsinizaynı hatayı veriyor cafede arakadaşların ki girdi ancak benimkinde de aynı o yazı yazıyor hay allam yaa ne kadar şansızız umarım kısa sürede düzelir sanırım askıda falan kaldık biz KO KE arasında yalan olmasak iiii
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende once account in use dedi sora ki denememde ise 10061 verdi :D tanidik yuzler gormek sevindirici.. bu arada kullanmadigim 4x charimla girebildim.. 6x charlarimiza bi guzellik yapmis olmasinlar :D
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aybı sorun bende var şuanda inşalla bir an önce düzelir ayrıca bir tek ares var server olaraktan diger serverlar ne zaman gelicek bilgisi olucak varmı ?
DoGA_Tr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya bu ke nin hali ne oldu göçtü nerdeyse server :D gm lerin işi heponların yüzünden. :D[signature][hline]Nick:Cancia Clan:şuan yok alınca yazrım Class:Ranger Server:Beramus Lvl:40 Np:2xxx
tribula_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yanlız deılsınız sabah10 a kdr Ko da tezgahtaydım dc oldum o saatten sorra o ıd ıle gıremıom ama dıer ıd ler ıle gırıom
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eywah bende tezgahtaydim bendede ayni durum.. asil char girmiyo
DoGA_Tr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 herkes yaşıo bu konuyu test edilio empire düzelir 1-2 güne herhal :([signature][hline]Nick:Cancia Clan:şuan yok alınca yazrım Class:Ranger Server:Beramus Lvl:40 Np:2xxx
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 off daglar off off yollar off çaldınız benden KO MU ! ! ![signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
uruklurtz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaa bu soru cok kötü oldu yaaa, giremiyoru uyuz oldum:(
reseth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende merch acılıyken dc oldum sabahtan beri aynı sorunu veriyodu şimdi hiç bişi olmuyo yazılar gidiyo sadece resim kalıyo düzeltseler de girebilsek bir an önce[signature][hline]ID: ReSetH Nation: El Morad LvL:5x Clan:ResuRRection Server: Xigenon
delihan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya gittimi charlar millet catır catir oynuyor niye giremiyoruz birde neden biz anlamıs deilim ben de merchandda dc olmusum ortak sorun bu mu acaba ?[signature][hline][ quote ]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... [ /quote ]
tmyshadowarior Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beyler yokmu bu htanın bi caresi sabahtan beri bendede aynı hatayı veriyo giremiyorum deli olcam armı böle olupta girebilen?
reseth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beyler bu sorunu yasayıpta gren ilk kişi haber verirse sevinirim... bölece sorunun çözüldüğünü daha cabuk ögreniriz...[signature][hline]ID: ReSetH Nation: El Morad LvL:5x Clan:ResuRRection Server: Xigenon
qwerty2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 deneyin bizim bir char de vardı suan gırdı oyuna
reseth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 char larınız merch acılıyken mi dc olmustunuz??[signature][hline]ID: ReSetH Nation: El Morad LvL:5x Clan:ResuRRection Server: Xigenon
reseth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dediğim anda bende girdim :D benim char merch acılıyken dc olmustu deneyin arkadaslar sorun çözülmüş anlaşılan :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]ID: ReSetH Nation: El Morad LvL:5x Clan:ResuRRection Server: Xigenon
tribula_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 dun gece normal sekılde gırebılırken su an yıne aynı hatayı vermeye basladı :S bu ne ya cozumu yok mu bu meretın [bı baslıka ltında gordum banlananlar nıe gerı gelırde tekrar burda yazar dıe konusmus bırı sende banlan ve senı banlayanların bes para etmedığını gor gerı gelırsın emın ol hele de kufur yıyp o kufurlerı desıfre edınce banlanırsan dahda hızlı gerı gelırsın emın ol arkandan da trıbula nerde dıe arayan varsa yanı ıstenıyorsan daha da hızlanırsın hıc suphen olmasın asıl gerı zekalılık burda senın sozlerınde banlananın gerı gelmesınde deıl o küçük beynın anlamadımı findor bey?][signature][hline]yorunge dısına atanı.... :::JeusKane::: from Nothing
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bir kişinin banlanması onun istenmediğini göstermez.[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Yok Level 55 Irk El-Morad Class Paper/Flame mage Server Beramus
marksman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 1 hafta yoktum bi geldim 2 günde 10 sayfa konu açılmış :D bu ne hiddet bu celal:D sonunda geldi ha
difficulty_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ßen ßugün girdiğimde bana bu şifreye online olunuyo dc etmek ister misiniz? diye yazı geldi ok dedim bekleyin dedi ama oyun hata verdi 2 sefer oldu. :(
Öne çıkan mesajlar