B0nzi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Şu aşağıda görmüş olduğunuz resimdeki çekicin etrafındaki alevlerin hareketlenmesini istiyorum. Tabi bu işlem sırasında oluşan yeni görüntünün de 100 pixele 120 pixel gibi daha küçük bi boyutta olmasını istiyorum. Burda bunu sevabına yapabilecek birileri var mıdır? (Bu tür işlerden anlamam :()Edik: resimi unutmuşum :-P [signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... [Bu mesaj B0nzi tarafından 08 Eylül 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ne yanı o mavi alevler kıpırdıycakmı? İstediğin şeyi iki tusa tıklatıp yapmak imkansız saatlerce uğraşmak gerekir. Pek makul bi istek olmamış.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ne bileyim, bu işlerden anlamadığımı söylemiştim...[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar