Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ServerLarın Tümü GözükmüoR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MerhabaLar

Listede Sadece 1. ServerLar var 2. ServerLar nerde Acaba Yada GİrebiLen var mı?

MeseLa Ben Chyper 2 Ye girmek istiorum ama Listede yok NasıL oLcak Bu iŞ BiLgiSi oLan varsa yardım etSin Bi zahmet
Mesaj tarihi:
SERver ların hepsi şu anda görevde diil ki hepsinin göreve girip bug ve lag dan kurtulmamız yaklaşık 2-3 hafta alır benden sölemesi
hayatınız da size zevk veren başka şeylere yönelin yaklaşık 3 hafta kadar :P

1298 yaması nı yapmayan ya da yapamayan arkadaşlar üzülmeyin ben yaptımda ne oldu dün gece den beri 2 kere oyuna girdim we 5 dakkika içersinde geri atıldım (dc yedim)
hiç kasmayın kendinizi en azından 2 hafta bekleyin bence REspecT...

JOP:priest
nick:REbirht
LVL:59 buçuk:P
server :ares
glan:patroit
IRK:allaha şükür insanız....
Mesaj tarihi:
1298 i yapmadın we oyuna giriosun ha tebrikler.. ama bence inn hosteslerde bug oluşur giremezsin tezgah acıp trade yapabiliosan hiç değiştirme :DDDDD

JOP:priest
nick:REbirht
LVL:59 buçuk:P
server :ares
glan:patroit
IRK:allaha şükür insanız....
Mesaj tarihi:
öLe diorSunuz Ama BazıLarı c2 den girmiş Örnek verim nasıL anLadın die SorarSan

CLan Chat Yerinden Konuşuoz CLan Menüsünden BaşkaLarıda Konuşuor Listede oLmayanLarda konuşuor yani ne anLama gelior diğer serverdan Girdi anLamına girior : o)
Mesaj tarihi:
pckopat kardeşim durmadan değişio düzenek ilk girdiğinde bazılarıının ss lerine bakarsan bütün server ları görürsün ama her biri düzenlenip tekrar çıkartılıo göreceli bi kavram anlatabiliyormuyum... boşwer takma kafana sonuçta yeniliklere açık bi türk gençliğiz sadece zmn werelim ve bakalım neler oluo
  • Yeni Oluştur...