pckopat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 MerhabaLar Listede Sadece 1. ServerLar var 2. ServerLar nerde Acaba Yada GİrebiLen var mı? MeseLa Ben Chyper 2 Ye girmek istiorum ama Listede yok NasıL oLcak Bu iŞ BiLgiSi oLan varsa yardım etSin Bi zahmet
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bende de yalnız ilk sunucu grubu var...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Rebirht Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 SERver ların hepsi şu anda görevde diil ki hepsinin göreve girip bug ve lag dan kurtulmamız yaklaşık 2-3 hafta alır benden sölemesi hayatınız da size zevk veren başka şeylere yönelin yaklaşık 3 hafta kadar :P 1298 yaması nı yapmayan ya da yapamayan arkadaşlar üzülmeyin ben yaptımda ne oldu dün gece den beri 2 kere oyuna girdim we 5 dakkika içersinde geri atıldım (dc yedim) hiç kasmayın kendinizi en azından 2 hafta bekleyin bence REspecT... JOP:priest nick:REbirht LVL:59 buçuk:P server :ares glan:patroit IRK:allaha şükür insanız....
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ben yamasız giriyorum ve dc olmadım lag da yok....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Rebirht Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 1298 i yapmadın we oyuna giriosun ha tebrikler.. ama bence inn hosteslerde bug oluşur giremezsin tezgah acıp trade yapabiliosan hiç değiştirme :DDDDD JOP:priest nick:REbirht LVL:59 buçuk:P server :ares glan:patroit IRK:allaha şükür insanız....
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 öLe diorSunuz Ama BazıLarı c2 den girmiş Örnek verim nasıL anLadın die SorarSan CLan Chat Yerinden Konuşuoz CLan Menüsünden BaşkaLarıda Konuşuor Listede oLmayanLarda konuşuor yani ne anLama gelior diğer serverdan Girdi anLamına girior : o)
Rebirht Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 pckopat kardeşim durmadan değişio düzenek ilk girdiğinde bazılarıının ss lerine bakarsan bütün server ları görürsün ama her biri düzenlenip tekrar çıkartılıo göreceli bi kavram anlatabiliyormuyum... boşwer takma kafana sonuçta yeniliklere açık bi türk gençliğiz sadece zmn werelim ve bakalım neler oluo
kafadar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 pckopat sen chıprda atention clanındamısın ?
Rebirht Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oyuna şimdi giriyorum 11 tane çizgi (server ismleri yerine)12 incisi de ares sadece ares açık galiba....
Öne çıkan mesajlar