Stunner Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bi yardım edin plf raibadaki asgadaki pianadaki ewler aposdaki kolonlar fln gözükmüor neden olablir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ekran kartın kaç mb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Launcherdanmı patchledin,ellemi patchledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stunner Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 elle patchledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ewleri bilmemde aposlardaki kolonlar artık yok aposlar oldukları yerde yani artık dönemiosun ikinci spot farzet cek dal dönme yok artık :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stunner Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 eslandaki apos lar diil raibanın ordaki apos lar ordaki taşlar fln gözükmüor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bug dan dolayıdır bence oyuna daa bir cok edit lazım :([signature][hline]Failed logging into the Logln Server server.(10061) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Raibadaki aposlar normal bug fln yoq[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebirht Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 arkadaşım elle atarken umarım hepsini değiştir yapmışındır only yes yaptısan belkide ondan yapabilir hepsi değişmediğinden de olabilir bence re install yap,yap ama ne çare oyuna giremezsin bende dün gece yaptım yoh tık yoh en az 2 hafta oyuna giremicez bak görürsünüz bütün bug lardan kurtulmamız çok uzun sürecek....respect JOP:priest nick:REbirht LVL:59 buçuk:P server :ares glan:patroit IRK:allaha şükür insanız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar