Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günüme 2 dk kala Sİzlerleyim Kardeşleer ! :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
17 :))

VE GİRDİM AHAHAHAHA :D:D:D:D NE mutlu Nice senelere ben :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
eşşek kadar adam olmuşsun, ama bunu kişisele açman gerektiğini öğrenememişsin. :P

Doğum Günün Kutlu Olsun![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
nice mutlu senelere..:D
:tebrikz:[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
MSN den bombardıman oldu teşekkürler Pati halkı teşekkürler Türkiye :))[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 08 Eylül 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
nice mutlu senelere..:D
:tebrikz:
[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
[b]Kutlayan Kutlamayan Herkeze Çok Çok Teşekkürler. iyiki varsınız .[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..

[Bu mesaj Fransuxa tarafından 08 Eylül 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayatı seviyorsan doğum günlerinde ölüme 1 yıl daha yaklaştığın için üzülmelisin

hayatı sevmiyorsan koskoca bir yıl daha katlandığın için kendinle gurur duymalısın

emir kipinde oldu ama yanlış anlama ben öyle düşünüyorum sen böyle düşün diye yazmadım[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Hell of a Misanthrope
Mesaj tarihi:
hepi pörtlek.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
hayat dedigin nedirki elinin kiri bozdur bozdur harca :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
Mesaj tarihi:
kutlu ola..

e bizede iki dilim pasta veririsin artık :p[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:

doğum günün kutlu olsun
[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde

• Yeni Oluştur...