ReTro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1.[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hönk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1. de soru nerde???[signature][hline]Server:Ares Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P Clan:Troy Nick:Cool1907tr Np:yokkiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1.lvl sınırlaması kalktı ama son lvl kaç ? 2.ben humanım ve raibada çıkan atilla ve kallugada çıkan DT nerde çıkar ?? 3.samma,talos,SQ vb bosslar gene estlandam?? şimdilik bu kadar :D şimdiden teşekkürler[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1. lvl sınırı 80 2.dt ne yaw 3. evt eslandda çıkar. yani bosslar raon camp luferson castlede falan çıkmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Dragon tooth dur belki :p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 DT= dragon tooth önemli olan atilla!!!! mykoda oynuyan arkadaşlar belki bilirler die sordum?? halada soruyorum atilla nerede spawn oluo :D[signature][hline]cypher:lvl 60 blade_master human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 [spo1=Mapelmorad][/spo][Bu mesaj Shaklaban tarafından 08 Eylül 2005 09:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Spoiler yap la atilla zombi alanında çıkar 3 defa atillanın zombi alanında çıktıını gördüm (Karuslarda) El moradlardada öyledir büyük ihtimalle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Karusların map yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 [spo1=MapKarus][/spo] Haritalar için Untouchable1 e teşekkürler[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Ex©ise Level 56 Irk El-Morad Class Pet lr/ice Server Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebirht Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ei de japon server ının HARitası bu aga aynı olduğuna eminmisin yeme bizi şimdi harita burda bulun diye şahsen ben yemem... JOP:priest nick:REbirht LVL:59 buçuk:P server :ares glan:patroit IRK:allaha şükür insanız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 valla ben haritaya akarak istediğim yere gidebiliyorum[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Ex©ise Level 56 Irk El-Morad Class Pet lr/ice Server Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Honour Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ağalar bu kötü oldu yaaa benim 5x char hack yedi şimdi de 4x im şimdi dk megait saber tooth filan keserek mi 5x yapcam biaraz zor olmıyacak mı? =(=(eski charımı istiyorummmmmm mmmmm:)eski clanımı istiyorummmmm itemlere gerek yok+8/80 sword breaker bile yeterrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar