Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 onun apsi düşük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tribula_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 silahların atacklarıda artmıs mesela shard+8 ın 102 olmus mirage +8 in 96 olmus elixir in 110 civarı olmus yanı ben yanlıs hatırladığımı sanmıorum ama bu kdr yuksek deıllerdı bnm charına atck ı dagger dfns ıle 1500 u gectı cok mutluym bayağı zor lanıodum 1500 u nası gecerım dıe dusunurken :)[signature][hline]yorunge dısına atanı.... :::JeusKane::: from Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hay allah yeni +8 wizard almıştım ya gitti paracıklar.hell abysse nereden gidiliyo :D kas allahım kas abysleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fullmon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oğlum bir +8 silahım olmaycakmı benim:P lütfen bana yardım edinnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fullmon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 gel sana abyss satım 450k alırmısın??:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Fullmon, 08 Eylül 2005 09:49 tarihinde demiş ki: gel sana abyss satım 450k alırmısın??:D :D:D:D:D:D zuahahahahahahaha :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:55:( Clan:OSMANLI Np:87/37 :lol: Class:El Murat Archer olcam ama SİN şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Honour Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hay aq Solucanlardan bow+8 damageli bow mu çıktı vay bee ben onu yanıo die 20milden satarım lemmm =)süper bişi ama 4x lik charla solucan kesmek birazda olsa eziqlik değil mi???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar