OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Evet oyundaki +8 ışın kılıcı muhabbeti hep sürecek mi yoksa sunucunun ilk günü olmasına filan mı bağlamalıyız?? Çünkü pek hoşuma gitmedi bu benim düşüncem...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Devam edecek şimdiden benim 3 arkadaşa cayır cayır +8 staf çıktı bile :([signature][hline]visuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Olmuyor ama ya..Para kas et onlarca BUS tu eşya idi yak...Sonra solucanlardan parlak eşya çıksın...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 önceden verilen emeklere yazık oldu:([signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya çıkan itemler eziq itemlerinin +8 i mesela bow +8 (bow +1 in attack poweri 8 :) ) neden bu kadar abartıyorsunuzki
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 E stafflara ne demeli?[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla arkadaşlar durum böyle. vakti zamanında söylenmişti solucanlardan düşük grade fakat +8 itemler çıkıyor diye. ben allahtan +7 (wizard vs) gibi itemleri empire gelmeden elimden çıkarttım . şimdi rahatım ...
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 doru ya o yüzden bi işe yramaz hiç bi şey heba olmadı:D[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Aware3, 08 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki: ya çıkan itemler eziq itemlerinin +8 i mesela bow +8 (bow +1 in attack poweri 8 :) ) neden bu kadar abartıyorsunuzki +1 bunlar en fazla lvl 15 kullana bileceği silahlar abartıcak bir şey yok sadece fark adam eziq ama elinde yanan silah olucak bunuda abartmaya gerk yok
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bu arada ke gelmeden önce mirage daggerlerin fiyatı ne kadardı Harpylerden çok çıkıyorda 2 saatlik harpy partysinde 3 4 tane mirage dagger çıkarabilirsiniz MYKO da fiyatı 7-10 milyon JAPKO da 1 - 1.5 milyon
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Abartmadım fikrimi söyledim ve sorumu sordum...Cevabı da aldım...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Malach, 08 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Abartmadım fikrimi söyledim ve sorumu sordum...Cevabı da aldım... sana demedim kardeş yanlış anlama bu konu hakkında çok konuşuluyorda :P
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Zaten devam edecek mi dedim asıl sorum buydu :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paper karakterlere gün doğdu,+8 armorlar falan. Bu arada piyasa 1 ayda anca kendine gelir,parasını yastık altında tutan ve gb a yatıran kesim bu işten daha kazançlı çıkacak gibi,gerekirse hükümetin devalüasyon yapmasıda gerekebilir.oO.
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 devaluasyon ha heueheuh kopdum:D[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Canım priestimin elinde paper mage seti oldu staffından tut takısına elibsesine kadar...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Buzi, 08 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Paper karakterlere gün doğdu,+8 armorlar falan. Bu arada piyasa 1 ayda anca kendine gelir,parasını yastık altında tutan ve gb a yatıran kesim bu işten daha kazançlı çıkacak gibi,gerekirse hükümetin devalüasyon yapmasıda gerekebilir.oO. :D:D +1 kesinlikle hak veriyorum :) itemler bol olacaından ucuz olacak gb varsa yaşadın :P
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Buzi, 08 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Paper karakterlere gün doğdu,+8 armorlar falan. Bu arada piyasa 1 ayda anca kendine gelir,parasını yastık altında tutan ve gb a yatıran kesim bu işten daha kazançlı çıkacak gibi,gerekirse hükümetin devalüasyon yapmasıda gerekebilir.oO. King seçimleini bekle. Sonra King el koyacak düzeltecek her bir haltı güveniyoruz King'e :D Hakkaten ya bende betada oynarken bi dolu mage eşyası çıkartmıştım böyle mage açmak için içimde bir istek doğmuştu eşyaları görünce :D[signature][hline]Bıktım şiirlerden. Başka hangi sanat dalı sadece aşk üzerinden geçinebilir? Eline kalem alıp duygularını yazan şair, tuvalet kağıdına yazmayacağım kelimeler şiir oluyor. Yuh be. İzmir-Balıkesir-Bursa civarında 50 milyona WOW hesabı almak isteyen varsa pm atsın. sadece bir lvl 20char var :)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 +8 armor item olayini insallah ben turkiyeye gelene kadar kaldirmazlar yoksa paper charlara yazik olacak..[signature][hline]Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 +8 wood staff satan beramusta fire damageli bana oyunda pm atsın ....[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:OSMANLI Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus
flody_tr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oyunun ta a.q muslar bi zevk almadım[signature][hline]imzam yok benim
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ama +8 eşyalarda sınırlı mesela sadece +8 maul +8 stiletto +8 two handed sword +8 wood staff var başka +8 düşen item yoq :P
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 acaba diyorum papermı olsam wizard staff uplamak kolay +8kıyafetler wormdan düşüyor
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 paper olda wizard a ne gerek var zaten wood staff var :P
Öne çıkan mesajlar