Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet oyundaki +8 ışın kılıcı muhabbeti hep sürecek mi yoksa sunucunun ilk günü olmasına filan mı bağlamalıyız?? Çünkü pek hoşuma gitmedi bu benim düşüncem...[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
NP : NotProblem
Clan : TnT
Server : Ares (grrrr...)
Mesaj tarihi:
Devam edecek şimdiden benim 3 arkadaşa cayır cayır +8 staf çıktı bile :([signature][hline]visuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Mesaj tarihi:
Olmuyor ama ya..Para kas et onlarca BUS tu eşya idi yak...Sonra solucanlardan parlak eşya çıksın...[signature][hline]Char : Maara
Mesaj tarihi:
valla arkadaşlar durum böyle. vakti zamanında söylenmişti solucanlardan düşük grade fakat +8 itemler çıkıyor diye.

ben allahtan +7 (wizard vs) gibi itemleri empire gelmeden elimden çıkarttım . şimdi rahatım ...
Mesaj tarihi:
said:
Aware3, 08 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
ya çıkan itemler eziq itemlerinin +8 i
mesela bow +8 (bow +1 in attack poweri 8 :) )
neden bu kadar abartıyorsunuzki

+1 bunlar en fazla lvl 15 kullana bileceği silahlar abartıcak bir şey yok sadece fark adam eziq ama elinde yanan silah olucak bunuda abartmaya gerk yok
Mesaj tarihi:
bu arada ke gelmeden önce mirage daggerlerin fiyatı ne kadardı
Harpylerden çok çıkıyorda
2 saatlik harpy partysinde 3 4 tane mirage dagger çıkarabilirsiniz
MYKO da fiyatı 7-10 milyon
JAPKO da 1 - 1.5 milyon
Mesaj tarihi:
said:
Malach, 08 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Abartmadım fikrimi söyledim ve sorumu sordum...Cevabı da aldım...

sana demedim kardeş yanlış anlama bu konu hakkında çok konuşuluyorda :P
Mesaj tarihi:
Paper karakterlere gün doğdu,+8 armorlar falan.
Bu arada piyasa 1 ayda anca kendine gelir,parasını yastık altında tutan ve gb a yatıran kesim bu işten daha kazançlı çıkacak gibi,gerekirse hükümetin devalüasyon yapmasıda gerekebilir.oO.
Mesaj tarihi:
Canım priestimin elinde paper mage seti oldu staffından tut takısına elibsesine kadar...[signature][hline]Char : Maara
Mesaj tarihi:
said:
Buzi, 08 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
Bu arada piyasa 1 ayda anca kendine gelir,parasını yastık altında tutan ve gb a yatıran kesim bu işten daha kazançlı çıkacak gibi,gerekirse hükümetin devalüasyon yapmasıda gerekebilir.oO.
:D:D
+1
kesinlikle hak veriyorum :)
itemler bol olacaından ucuz olacak
gb varsa yaşadın :P
Mesaj tarihi:
said:
Buzi, 08 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:

King seçimleini bekle. Sonra King el koyacak düzeltecek her bir haltı güveniyoruz King'e :D

Hakkaten ya bende betada oynarken bi dolu mage eşyası çıkartmıştım böyle mage açmak için içimde bir istek doğmuştu eşyaları görünce :D[signature][hline]Bıktım şiirlerden. Başka hangi sanat dalı sadece aşk üzerinden geçinebilir? Eline kalem alıp duygularını yazan şair, tuvalet kağıdına yazmayacağım kelimeler şiir oluyor. Yuh be.
İzmir-Balıkesir-Bursa civarında 50 milyona WOW hesabı almak isteyen varsa pm atsın. sadece bir lvl 20char var :)
Mesaj tarihi:
+8 armor item olayini insallah ben turkiyeye gelene kadar kaldirmazlar yoksa paper charlara yazik olacak..[signature][hline]Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l

• Yeni Oluştur...