Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+8 Eşyalar

OogieBoogie

Öne çıkan mesajlar

said:
Aware3, 08 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
ya çıkan itemler eziq itemlerinin +8 i
mesela bow +8 (bow +1 in attack poweri 8 :) )
neden bu kadar abartıyorsunuzki

+1 bunlar en fazla lvl 15 kullana bileceği silahlar abartıcak bir şey yok sadece fark adam eziq ama elinde yanan silah olucak bunuda abartmaya gerk yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buzi, 08 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
Paper karakterlere gün doğdu,+8 armorlar falan.
Bu arada piyasa 1 ayda anca kendine gelir,parasını yastık altında tutan ve gb a yatıran kesim bu işten daha kazançlı çıkacak gibi,gerekirse hükümetin devalüasyon yapmasıda gerekebilir.oO.
:D:D
+1
kesinlikle hak veriyorum :)
itemler bol olacaından ucuz olacak
gb varsa yaşadın :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buzi, 08 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
Paper karakterlere gün doğdu,+8 armorlar falan.
Bu arada piyasa 1 ayda anca kendine gelir,parasını yastık altında tutan ve gb a yatıran kesim bu işten daha kazançlı çıkacak gibi,gerekirse hükümetin devalüasyon yapmasıda gerekebilir.oO.

King seçimleini bekle. Sonra King el koyacak düzeltecek her bir haltı güveniyoruz King'e :D

Hakkaten ya bende betada oynarken bi dolu mage eşyası çıkartmıştım böyle mage açmak için içimde bir istek doğmuştu eşyaları görünce :D[signature][hline]Bıktım şiirlerden. Başka hangi sanat dalı sadece aşk üzerinden geçinebilir? Eline kalem alıp duygularını yazan şair, tuvalet kağıdına yazmayacağım kelimeler şiir oluyor. Yuh be.
İzmir-Balıkesir-Bursa civarında 50 milyona WOW hesabı almak isteyen varsa pm atsın. sadece bir lvl 20char var :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...