OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Evet oyundaki +8 ışın kılıcı muhabbeti hep sürecek mi yoksa sunucunun ilk günü olmasına filan mı bağlamalıyız?? Çünkü pek hoşuma gitmedi bu benim düşüncem...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Devam edecek şimdiden benim 3 arkadaşa cayır cayır +8 staf çıktı bile :([signature][hline]visuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Olmuyor ama ya..Para kas et onlarca BUS tu eşya idi yak...Sonra solucanlardan parlak eşya çıksın...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 önceden verilen emeklere yazık oldu:([signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya çıkan itemler eziq itemlerinin +8 i mesela bow +8 (bow +1 in attack poweri 8 :) ) neden bu kadar abartıyorsunuzki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 E stafflara ne demeli?[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla arkadaşlar durum böyle. vakti zamanında söylenmişti solucanlardan düşük grade fakat +8 itemler çıkıyor diye. ben allahtan +7 (wizard vs) gibi itemleri empire gelmeden elimden çıkarttım . şimdi rahatım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 doru ya o yüzden bi işe yramaz hiç bi şey heba olmadı:D[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Aware3, 08 Eylül 2005 00:58 tarihinde demiş ki: ya çıkan itemler eziq itemlerinin +8 i mesela bow +8 (bow +1 in attack poweri 8 :) ) neden bu kadar abartıyorsunuzki +1 bunlar en fazla lvl 15 kullana bileceği silahlar abartıcak bir şey yok sadece fark adam eziq ama elinde yanan silah olucak bunuda abartmaya gerk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bu arada ke gelmeden önce mirage daggerlerin fiyatı ne kadardı Harpylerden çok çıkıyorda 2 saatlik harpy partysinde 3 4 tane mirage dagger çıkarabilirsiniz MYKO da fiyatı 7-10 milyon JAPKO da 1 - 1.5 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Abartmadım fikrimi söyledim ve sorumu sordum...Cevabı da aldım...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Malach, 08 Eylül 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Abartmadım fikrimi söyledim ve sorumu sordum...Cevabı da aldım... sana demedim kardeş yanlış anlama bu konu hakkında çok konuşuluyorda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Zaten devam edecek mi dedim asıl sorum buydu :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eziqler olduu sürece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paper karakterlere gün doğdu,+8 armorlar falan. Bu arada piyasa 1 ayda anca kendine gelir,parasını yastık altında tutan ve gb a yatıran kesim bu işten daha kazançlı çıkacak gibi,gerekirse hükümetin devalüasyon yapmasıda gerekebilir.oO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 devaluasyon ha heueheuh kopdum:D[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Canım priestimin elinde paper mage seti oldu staffından tut takısına elibsesine kadar...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Buzi, 08 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Paper karakterlere gün doğdu,+8 armorlar falan. Bu arada piyasa 1 ayda anca kendine gelir,parasını yastık altında tutan ve gb a yatıran kesim bu işten daha kazançlı çıkacak gibi,gerekirse hükümetin devalüasyon yapmasıda gerekebilir.oO. :D:D +1 kesinlikle hak veriyorum :) itemler bol olacaından ucuz olacak gb varsa yaşadın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Buzi, 08 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Paper karakterlere gün doğdu,+8 armorlar falan. Bu arada piyasa 1 ayda anca kendine gelir,parasını yastık altında tutan ve gb a yatıran kesim bu işten daha kazançlı çıkacak gibi,gerekirse hükümetin devalüasyon yapmasıda gerekebilir.oO. King seçimleini bekle. Sonra King el koyacak düzeltecek her bir haltı güveniyoruz King'e :D Hakkaten ya bende betada oynarken bi dolu mage eşyası çıkartmıştım böyle mage açmak için içimde bir istek doğmuştu eşyaları görünce :D[signature][hline]Bıktım şiirlerden. Başka hangi sanat dalı sadece aşk üzerinden geçinebilir? Eline kalem alıp duygularını yazan şair, tuvalet kağıdına yazmayacağım kelimeler şiir oluyor. Yuh be. İzmir-Balıkesir-Bursa civarında 50 milyona WOW hesabı almak isteyen varsa pm atsın. sadece bir lvl 20char var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 +8 armor item olayini insallah ben turkiyeye gelene kadar kaldirmazlar yoksa paper charlara yazik olacak..[signature][hline]Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 +8 wood staff satan beramusta fire damageli bana oyunda pm atsın ....[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:OSMANLI Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flody_tr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oyunun ta a.q muslar bi zevk almadım[signature][hline]imzam yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ama +8 eşyalarda sınırlı mesela sadece +8 maul +8 stiletto +8 two handed sword +8 wood staff var başka +8 düşen item yoq :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 acaba diyorum papermı olsam wizard staff uplamak kolay +8kıyafetler wormdan düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 paper olda wizard a ne gerek var zaten wood staff var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar