Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Hamish, 22 Ağustos 2005 14:08 tarihinde demiş ki: said: diablero, 22 Ağustos 2005 02:38 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar bu üniversitelerin taban puanlarini nerden bulucaz ? Çok merak ediyorum da... Daha ek kontenjandan girenler olucak o yuzden belli olmaz.... Burda yazıyo taban puanlar,ek kontenjanların puanı daha sonra açıklanır: http://www.osym.gov.tr/altyapi/dosyagoster.aspx?DIL=1&BELGEANAH=6712&DOSYAISIM=OSYS2005PUANLARI.xls[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Dingaer, 23 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki: yok mu hiç itüye gelen ya az insan gördüm itülü patiler az mı bu kadar ezdirecek miyiz diğer okullara kendimizi:D(tam gaz oldu bu arada) cevre ile inşaat var galıba adamlar bılıyo bıseyler gelmıyorlar :P[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yıldız Teknik Makine Mühendisliği sorduklarımın yarısı iyi diyo yarısı kötü valla hiç bişey anlamadım[signature][hline]-Is it done Yuri -No it is only began Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İngilizce mi ?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 maşalllah yaff bi ben mi ne acıkta kaldım:([signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 istanbul teknik makine müh. kazanan herkese hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Tamamen türkçeymiş bi de dandik bi hazırlığı var sanırım[signature][hline]-Is it done Yuri -No it is only began Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hayırlı olsun DarthMaul cum kardeşim. takılırız artık beşiktaşta (ıspartadan soora iyi gelir he heeee)[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: turambarturin, 25 Ağustos 2005 12:36 tarihinde demiş ki: hayırlı olsun DarthMaul cum kardeşim. takılırız artık beşiktaşta (ıspartadan soora iyi gelir he heeee) +1[signature][hline]-Is it done Yuri -No it is only began Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Venator, 21 Ağustos 2005 01:36 tarihinde demiş ki: said: Private, 20 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: said: cuytherock, 20 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki: said: dieddragon, 20 Ağustos 2005 12:24 tarihinde demiş ki: Odtu Makine Mühendisliği varmı odtülü pati? var var olmaz mı :) ben matematik te okuyorum.3.sınıf(fen-edeb) tam abazan bölüme gitmişsin.. :D bölümde varsa 20 kız gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama neyse artık :) olan olmuş bi kere.. sorun falan olursa yardım edebilirim.. mehmetergene2[at]hotmail Olmaz mı ya Odtü-İnşaat Müh. Abi bizim bölümün kız durumu nasıl :P? Ya aslında bende makine istiyordum. Kaçla girdin ? Odtunun yarısı pati =P +1 / hoşgeldinizzz! inşaat müh. iyidir iyidir .. hadi havuzAaa hureayya! [Bu mesaj odchu tarafından 25 Ağustos 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 odchu okul açılsında gidelim kapalıya.. ama düzenli olsun..haftada bi gün belirleyip gidelim mesela.. unutma hee :horace:[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ;) gidelim.. [Bu mesaj odchu tarafından 26 Ağustos 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: ColdShadow, 22 Ağustos 2005 16:35 tarihinde demiş ki: said: diablero, 22 Ağustos 2005 02:38 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar bu üniversitelerin taban puanlarini nerden bulucaz ? Çok merak ediyorum da... Yakında yayınlanır. Hatta belki yayınlamıştır meb... osym olcak sanirim o , bildigim kadariylsa mebin universitelerle bir alakasi yok[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kazanan herkese öğrenim hayatında başarılar.bu sene kazanamayanlarada 2006 össde başarılar dilerim.7tepeye gelen warsa p.m leşelim yardımılaşabiliriz malum bizim okulilk günlerinizde bünyede tahribat yapabilirde...Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben bahçeşehir-ab ilişkileri ne girdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: MacLeod, 24 Ağustos 2005 22:38 tarihinde demiş ki: istanbul teknik makine müh. kazanan herkese hayırlı uğurlu olsun. aramıza alalım seni :) itü mak müh rulz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben de öyleyim bu sene üni1'e başlayacağım. bilerek, isteyerek hazırlıkta kalmıştım ilk senemde :) [Bu mesaj OTuRaNBoGHa tarafından 29 Ağustos 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 çanakkale 18 mart üniversitesi ingilizce öretmenliği :horace: yok mu hiç gelen? evimle üniversite arası 100 adım :horace: insanın memleketinde olması gibisi yok. qralıyım burların :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bende çanakkaleden ayrılıyorum grizzly[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: mardox, 22 Ağustos 2005 20:04 tarihinde demiş ki: hiç tıp yok :) olm patileri nasil tedavi etcez? Ben 9 eylük tıp,gelen vardır belki başka?[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berksank Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 uludağ makine müh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Çukurova bilg. tek ve prog.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende ktü bilg tek. ve programlama İİ.öö[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 istanbul bilgi işletme[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar