Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baglanti Sorununu Cozmek Adina ilginc bi yontem

madnmad

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar indirdigimiz 64mb lik patch i knight online folder ina extract ettikten sora patchi icinde bulunduran zip dosyasini tutun ve ayni folderin icin acmadan atin.. (eger orda 1298 die baska bi zipli dosya warsa bunu bi kenara kaldirin silmeyin). ardndan indirmis oldugunuz 1299 patch'inide ayni klasorun icine yine zipli halde kopyalayin.. ben bunu yaptiktan sonra oyuna girdi bilginize.. (hs update problemi ortadan kalkiyo)
Sosyal ağlarda paylaş

başlıyayım ke ye çiçek böcük dağ taş manzara ne salak birşey yapmışlar bunlar böle ya paralarım gitti onlara mı yanayım +6 dragoon toth hammer gitti onamı yanayım scorpion shield gitti ona mı yanayım hiç gelmeseymiş daha ii olurdu.

ayriyetten parlıyan itemlerın hiç bir değeri de kalmadı darkeyes kestim içinde woodstaff +8 glacier çıktı nasıl bi iş bu böle salak ça olmuş hatta iğrennçççç[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!!
EST SOLARUS OTH MİTHAS

Sosyal ağlarda paylaş

beyler ben su anda oyundayim lag yarmis waziyette.. 1 dk arayla 2 dakikalik laglar gelip gidiyo.. o arada hersey donuyo.. bazen 30sn arayla oluyo .. simdi ben darksoul'un verdigi linkten patch i downlad edenlerdenim.. acaba diyorum indirdimiz bu surum k2'nin su anda calistirdigi client la uyumlu deilmi? normal launcher'dan yada ko official dan 1298'i cekipte kuranlar lag olup olmadigini anlatsin acilen lutfen...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
madnmad, 07 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
beyler ben su anda oyundayim lag yarmis waziyette.. 1 dk arayla 2 dakikalik laglar gelip gidiyo.. o arada hersey donuyo.. bazen 30sn arayla oluyo .. simdi ben darksoul'un verdigi linkten patch i downlad edenlerdenim.. acaba diyorum indirdimiz bu surum k2'nin su anda calistirdigi client la uyumlu deilmi? normal launcher'dan yada ko official dan 1298'i cekipte kuranlar lag olup olmadigini anlatsin acilen lutfen...

Ben taş gibi oynuodum o linkle ama server goctu :D[signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b]
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ares gözükmesi falan sizle alakalı değil bütün arkadaslarıma oluor ... ayrıca launcherden cektiğinde aynıydı darkın verdiğiyde aynıydı ... birinde daha yavas birinde daha hızlı cekme olasaılıın vardı ...[signature][hline]Name: UltraslanTr
Nation: Paper Mage
Job: Paper Mage Flame/İce
Level: 53
Clan: Online2
Server: Beramus
Np:1.3K

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...