madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaslar indirdigimiz 64mb lik patch i knight online folder ina extract ettikten sora patchi icinde bulunduran zip dosyasini tutun ve ayni folderin icin acmadan atin.. (eger orda 1298 die baska bi zipli dosya warsa bunu bi kenara kaldirin silmeyin). ardndan indirmis oldugunuz 1299 patch'inide ayni klasorun icine yine zipli halde kopyalayin.. ben bunu yaptiktan sonra oyuna girdi bilginize.. (hs update problemi ortadan kalkiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1199 diye bi patch mi var yaw? ben 1198 ile az önce girdim ama 3-5 hareket sonra dc oldum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 prd 1298 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bende 1298 le giriyorum oyuna,ama lag var işte.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1299 u indirirsek dc olmamız durcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 snrm biras karmaşık anlattın :) he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben oyuna giremedim sadece ares var nieeeeeeee:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 lag çılgın derecede,ayrıca milletin paraları silinmiş az önce oyundaydım baarıp duruyo herkes.ke pek hayırlı gelmedi gibi ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 başlıyayım ke ye çiçek böcük dağ taş manzara ne salak birşey yapmışlar bunlar böle ya paralarım gitti onlara mı yanayım +6 dragoon toth hammer gitti onamı yanayım scorpion shield gitti ona mı yanayım hiç gelmeseymiş daha ii olurdu. ayriyetten parlıyan itemlerın hiç bir değeri de kalmadı darkeyes kestim içinde woodstaff +8 glacier çıktı nasıl bi iş bu böle salak ça olmuş hatta iğrennçççç[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Sana katılıyorum cafe de yanımdaki eziğe +8 staff çıktı şimdi bu ne iş ya çizdim.. oynamıyorum..[signature][hline]visuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 osaman lvl 1 adamda chitin shellerle +8 itemlerle hava yapacak he :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beyler ben su anda oyundayim lag yarmis waziyette.. 1 dk arayla 2 dakikalik laglar gelip gidiyo.. o arada hersey donuyo.. bazen 30sn arayla oluyo .. simdi ben darksoul'un verdigi linkten patch i downlad edenlerdenim.. acaba diyorum indirdimiz bu surum k2'nin su anda calistirdigi client la uyumlu deilmi? normal launcher'dan yada ko official dan 1298'i cekipte kuranlar lag olup olmadigini anlatsin acilen lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende darksoulun verdi linkden indirdim ve bende sadece ares gösükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya su sordugum soruya bi yanit lutfen.. official'dan cekenlerdede benzer problemler warmi? cunki kimisi loto moto cikarmis satiyo.. demekki birileri oynayabiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu ışın kılıcı hikayesi hep olacak mı yoksa sadece beta iken mi olacak?[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ben offical siteden çektim ama onda da lag var. Dakikalar sürüyo lag. Sabredip düzeltmelerini baklamak lağzım.[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: madnmad, 07 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: beyler ben su anda oyundayim lag yarmis waziyette.. 1 dk arayla 2 dakikalik laglar gelip gidiyo.. o arada hersey donuyo.. bazen 30sn arayla oluyo .. simdi ben darksoul'un verdigi linkten patch i downlad edenlerdenim.. acaba diyorum indirdimiz bu surum k2'nin su anda calistirdigi client la uyumlu deilmi? normal launcher'dan yada ko official dan 1298'i cekipte kuranlar lag olup olmadigini anlatsin acilen lutfen... Ben taş gibi oynuodum o linkle ama server goctu :D[signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sadece ares gözükmesi falan sizle alakalı değil bütün arkadaslarıma oluor ... ayrıca launcherden cektiğinde aynıydı darkın verdiğiyde aynıydı ... birinde daha yavas birinde daha hızlı cekme olasaılıın vardı ...[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar