Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingilizce başka server varmı?

fattal

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar sanırım böyle giderse bu oyunu bırakacam ve varsa baska ingillizce server lutfen soylermisniz? malezya serverini kurmaya calıştım olmadı japon serveri ise zaten japonca birşey anlamıyorum bu oyunda ise buyucu ile oynamanın anlamı kalmadı hele birde sabah ubgrade denedim ve 50m zarar ettiim cunku ubgrade scrol ile +1 den +2 ye cıkarken sadece rogue chitinlerim yandı ve bu dc olayı sadece amerikan serverinde var ve tabi turklere hakaretde sadece amerikan serverinde var varsa baska ingilizce server bilenler bana lutfen soylesin cunku oraya gececem artık[signature][hline]®hersey onun icin ®
Sosyal ağlarda paylaş

sabretmi daha ne kadar sabretmem gerek? kac aydır duzelecek duzelecek bekliyouruz zaten dun kafayı yiyecektim sabaah oyunu yukledim gece saat 12 de girebildim ancak oyuna alabilecegim tum hataları gordum hepsini hemde acaba baska hata varmı?[signature][hline]®hersey onun icin ®
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fattal, 08 Eylül 2005 09:32 tarihinde demiş ki:
sabretmi daha ne kadar sabretmem gerek? kac aydır duzelecek duzelecek bekliyouruz zaten dun kafayı yiyecektim sabaah oyunu yukledim gece saat 12 de girebildim ancak oyuna alabilecegim tum hataları gordum hepsini hemde acaba baska hata varmı?

:( kokune kadar haklısın :([signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b]
Sosyal ağlarda paylaş

sorun su pc ye kuruyorum kuruldu diye gosteriyor ama pc de ne launcher oluyor nede knight dosyaları ama baska butun serverleri hicbir sorun olmadan kuruyorum yani malezya serveri kuruluyor diyor ama servere ait hicbir dosya bulamıyorum[signature][hline]®hersey onun icin ®
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...