CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hackshield sorununu çözmek için sırasıyla program files/knight online/hackshield/upgrade/autoup autoup u açtıktan sora startupgrade deyin upgrade ettikten sonra girin oyuna ben şahsen yaptım ole girdim [Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 08 Eylül 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jisistyle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 giremiom kiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 .....[signature][hline]Failed logging into the Logln Server server.(10061) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: CaDoBaBa, 08 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki: hackshield sorununu çözmek için sırasıyla program files/knight online/hackshield/upgrade/autoup autoup u açtıktan sora startupgrade deyin upgrade ettikten sonra girin oyuna ben şahsen yaptım ole girdim [Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 08 Eylül 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Ben onu onceden yapmıştım dogru duzelio ama çık bida girilmio :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:55:( Clan:OSMANLI Np:87/37 :lol: Class:El Murat Archer olcam ama SİN şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar