Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HyJal e girdikkkk !!!

Anyxsa

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar WOWun yapım aşamasındaki Hyjal bölegesine girdik BF serverında KAN KARDEŞLER guildi olarak 3 arkadaş ben deniz ANyxsa ATalanta ve WİNdblade güzel bi bölge içersinde bi intace var galiba ünlü agaç ta orda tabi dev gibi altında birde iskelet var oda agaç kadar çook büyük buarada foto atamadım görmek istiorum dien olursa [email protected] msnim beklerim size ordan resimleri yollıya bilir iyi oyunlar arkadaşlar[signature][hline]Bir HoRde ölür leşi kalır Bir aly ölür Şanı kalır
Sosyal ağlarda paylaş

yapıldı :P linkini bulamadım ama resimler koyulmuştu.veya wowguru.com da resimler var

şahsi düşüncem hyjal ın 60 kişilik bir instance için yeterince büyük yani.haywanlar gibi büyük çünkü[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

bloodfeather serverı oluo baba ya resimleri koyamadım dha dorusu anlamadım nası koyucamı ama suan msn açık buyurun yollıyım resimleri gerçekten süper bier bide çalışma vardır die tabela var koptuk :)[signature][hline]Bir HoRde ölür leşi kalır Bir aly ölür Şanı kalır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...