Anyxsa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arkadaşlar WOWun yapım aşamasındaki Hyjal bölegesine girdik BF serverında KAN KARDEŞLER guildi olarak 3 arkadaş ben deniz ANyxsa ATalanta ve WİNdblade güzel bi bölge içersinde bi intace var galiba ünlü agaç ta orda tabi dev gibi altında birde iskelet var oda agaç kadar çook büyük buarada foto atamadım görmek istiorum dien olursa [email protected] msnim beklerim size ordan resimleri yollıya bilir iyi oyunlar arkadaşlar[signature][hline]Bir HoRde ölür leşi kalır Bir aly ölür Şanı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bf hangi server oluyor[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 niye buraya koymuyorsun?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yapıldı :P linkini bulamadım ama resimler koyulmuştu.veya wowguru.com da resimler var şahsi düşüncem hyjal ın 60 kişilik bir instance için yeterince büyük yani.haywanlar gibi büyük çünkü[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anyxsa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bloodfeather serverı oluo baba ya resimleri koyamadım dha dorusu anlamadım nası koyucamı ama suan msn açık buyurun yollıyım resimleri gerçekten süper bier bide çalışma vardır die tabela var koptuk :)[signature][hline]Bir HoRde ölür leşi kalır Bir aly ölür Şanı kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 You still have too much to learn, padawan ;).[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! [Bu mesaj Hergonan tarafından 08 Eylül 2005 09:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar