Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım Lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
YA ben phpbb forumları lycos tripod dan tüm dosyaları upload ettim ama dosyaları bi türlü halledemedim install.php yi çalıştırdım php içerikli yazılar çıktı ben salak oldum şu anda bi yardım edebilecek olan var mı ?[hline]Nymhpus UO Shard Owner
Mesaj tarihi:
neftr oldukça sinirliyim sabahladım 56k ile upload etmekten + emeklerimin boşa gitmesi ayrı bir dert ve doğal olarak sinirli olduğumun belirtisi olarak büyük harfle yazdım hayret bişi ya...Yannış yere yazdıım içinde kusura bakma yardım isimli bir başlık olmayınca şaşırdım ...[hline]Nymhpus UO Shard Owner
Mesaj tarihi:
Diamore sayfanın en üstünde en sağa bakarsan yardım linkini göreceksin, ayrıca onun solundaki paticik forumları linkinden de bütün ana başlıkları görmen mümkün.
Genel bilgi veriyoruz burada, hayret bişi ya...

[Bu mesaj Nefr tarafından 17 July 2003 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bak dostum şu anda 24 saatten fazla uykusuzum ve hiç araştırmaya yönelik birşey yapmaya çalışmadım direk olarak bulmayaca çalışıyorum.Yoksa birazdaha uğraşıp bulrdum sağ üst teki Yardım bölümünü onu da geç buranın eskilerindenim ne olup ne bittiğini biliyorum forumlar hakkında.Bana ders vermek yerine sorunumda yardımcı olmaya calış olamıyorsan öğretilerini kendine saklamanı rica edicem...[hline]Nymhpus UO Shard Owner
Mesaj tarihi:
Delikanlılar bastı(:
abicim sen derdini söylesene ?
install.php de sana istenilenleri yazıcaksın, yani nereye kurulacağı vs vs mysql şifreni , kulanıcı adını host unu biliyosan doldur heemn kurar çok basitti phpbb
yani ben kurmuştum baya oldu basitti[hline]IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti

[Bu mesaj MrMedia tarafından 18 July 2003 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yetkini kullanarak insanlarla dalga geçmen senin nasıl bir kişilik olduğunu gösterir ve gerçekleri söylediğim için bu mesajdan sonra yasaklı listesine gireceğimden de eminim...[hline]Nymhpus UO Shard Owner
Mesaj tarihi:
MrMedia bak canım php modunda yazılar çıkıyor yani anlamlı birşey yazmıyor yoksa bizde buluruz bi çaresini be güzelim.Bu arada delikanlılar bastı lafını ne için ettiğini anlamadım yani ben birisine kafa filan mı tutuyorum veya ona gel kapışalım filan mı diyorum.Bir tür savunma diyebiliriz.Sen nasıl algılıyosun bilemicem tabi...[hline]Nymhpus UO Shard Owner
Mesaj tarihi:
Galiba forum kurallarına
"Uykuluysanız bile forumdaki davranışlarınızdan sorumlusunuzdur" diye bir madde koymak lazım

Yasaklı listesi hakkındaki yorumunun sebebi ise Nefr'i ve ortamı bilmemen herhalde[hline]NO REMORSE BEEYYYBİİİİİİİ!!!!!
Mesaj tarihi:
Ya sorunumlamı ilgileniyim siz lemi allahınızı severseniz bir soru soruyoz başımıza gelmedik kalmıyor sırf büyük harf yardım lütfen yazdım diye.Böyle bir cümle kurdum diye haksız çıktım filan zannetmeyin önemli bir işle uğraşıyorum sizin bana yönelik eleştrilerinizi dinlemeyeceğim sadece bana yardımda bulunacağınız mesajlarnıza cevap vereceğim[hline]Nymhpus UO Shard Owner
Mesaj tarihi:
Pardon abi, bilsem cevabı dükkan senin.

"Yetkimi kullanarak"? lol

Daha makul bir alanda olduğuna göre birileri yardım eder elbet, her mesaj atanla dalaşmak yerine biraz beklersen daha da hızlı olacaktır zannımca bu yardım.

*!Yasaklılar listesinin en başına diamore adını kaydeder*=P
Mesaj tarihi:
Check out the NEW Hotbot Tell me when this page is updated

'ar([_-][a-z]+)?', 'bulgarian' => 'bg', 'catalan' => 'ca', 'czech' => 'cs', 'danish' => 'da', 'german' => 'de([_-][a-z]+)?', 'english' => 'en([_-][a-z]+)?', 'estonian' => 'et', 'finnish' => 'fi', 'french' => 'fr([_-][a-z]+)?', 'greek' => 'el', 'spanish_argentina' => 'es[_-]ar', 'spanish' => 'es([_-][a-z]+)?', 'gaelic' => 'gd', 'galego' => 'gl', 'gujarati' => 'gu', 'hebrew' => 'he', 'hindi' => 'hi', 'croatian' => 'hr', 'hungarian' => 'hu', 'icelandic' => 'is', 'indonesian' => 'id([_-][a-z]+)?', 'italian' => 'it([_-][a-z]+)?', 'japanese' => 'ja([_-][a-z]+)?', 'korean' => 'ko([_-][a-z]+)?', 'latvian' => 'lv', 'lithuanian' => 'lt', 'macedonian' => 'mk', 'dutch' => 'nl([_-][a-z]+)?', 'norwegian' => 'no', 'punjabi' => 'pa', 'polish' => 'pl', 'portuguese_brazil' => 'pt[_-]br', 'portuguese' => 'pt([_-][a-z]+)?', 'romanian' => 'ro([_-][a-z]+)?', 'russian' => 'ru([_-][a-z]+)?', 'slovenian' => 'sl([_-][a-z]+)?', 'albanian' => 'sq', 'serbian' => 'sr([_-][a-z]+)?', 'slovak' => 'sv([_-][a-z]+)?', 'swedish' => 'sv([_-][a-z]+)?', 'thai' => 'th([_-][a-z]+)?', 'turkish' => 'tr([_-][a-z]+)?', 'ukranian' => 'uk([_-][a-z]+)?', 'urdu' => 'ur', 'viatnamese' => 'vi', 'chinese_traditional_taiwan'=> 'zh[_-]tw', 'chinese_simplified' => 'zh', ); if (isset($HTTP_SERVER_VARS['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'])) { $accept_lang_ary = explode(',', $HTTP_SERVER_VARS['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE']); for ($i = 0; $i < sizeof($accept_lang_ary); $i++) { @reset($match_lang); while (list($lang, $match) = each($match_lang)) { if (preg_match('#' . $match . '#i', trim($accept_lang_ary[$i]))) { if (file_exists(@phpbb_realpath($phpbb_root_path . 'language/lang_' . $lang))) { return $lang; } } } } } return 'english'; } // // FUNCTIONS // --------- // Begin error_reporting (E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE); // This will NOT report uninitialized variables set_magic_quotes_runtime(0); // Disable magic_quotes_runtime // Slash data if it isn't slashed if (!get_magic_quotes_gpc()) { if (is_array($HTTP_GET_VARS)) { while (list($k, $v) = each($HTTP_GET_VARS)) { if (is_array($HTTP_GET_VARS[$k])) { while (list($k2, $v2) = each($HTTP_GET_VARS[$k])) { $HTTP_GET_VARS[$k][$k2] = addslashes($v2); } @reset($HTTP_GET_VARS[$k]); } else { $HTTP_GET_VARS[$k] = addslashes($v); } } @reset($HTTP_GET_VARS); } if (is_array($HTTP_POST_VARS)) { while (list($k, $v) = each($HTTP_POST_VARS)) { if (is_array($HTTP_POST_VARS[$k])) { while (list($k2, $v2) = each($HTTP_POST_VARS[$k])) { $HTTP_POST_VARS[$k][$k2] = addslashes($v2); } @reset($HTTP_POST_VARS[$k]); } else { $HTTP_POST_VARS[$k] = addslashes($v); } } @reset($HTTP_POST_VARS); } if (is_array($HTTP_COOKIE_VARS)) { while (list($k, $v) = each($HTTP_COOKIE_VARS)) { if (is_array($HTTP_COOKIE_VARS[$k])) { while (list($k2, $v2) = each($HTTP_COOKIE_VARS[$k])) { $HTTP_COOKIE_VARS[$k][$k2] = addslashes($v2); } @reset($HTTP_COOKIE_VARS[$k]); } else { $HTTP_COOKIE_VARS[$k] = addslashes($v); } } @reset($HTTP_COOKIE_VARS); } } // Begin main prog define('IN_PHPBB', true); // Uncomment the following line to completely disable the ftp option... // define('NO_FTP', true); $phpbb_root_path = './../'; include($phpbb_root_path.'extension.inc'); // Initialise some basic arrays $userdata = array(); $lang = array(); $error = false; // Include some required functions include($phpbb_root_path.'includes/constants.'.$phpEx); include($phpbb_root_path.'includes/functions.'.$phpEx); include($phpbb_root_path.'includes/sessions.'.$phpEx); // Define schema info $available_dbms = array( 'mysql'=> array( 'LABEL' => 'MySQL 3.x', 'SCHEMA' => 'mysql', 'DELIM' => ';', 'DELIM_BASIC' => ';', 'COMMENTS' => 'remove_remarks' ), 'mysql4' => array( 'LABEL' => 'MySQL 4.x', 'SCHEMA' => 'mysql', 'DELIM' => ';', 'DELIM_BASIC' => ';', 'COMMENTS' => 'remove_remarks' ), 'postgres' => array( 'LABEL' => 'PostgreSQL 7.x', 'SCHEMA' => 'postgres', 'DELIM' => ';', 'DELIM_BASIC' => ';', 'COMMENTS' => 'remove_comments' ), 'mssql' => array( 'LABEL' => 'MS SQL Server 7/2000', 'SCHEMA' => 'mssql', 'DELIM' => 'GO', 'DELIM_BASIC' => ';', 'COMMENTS' => 'remove_comments' ), 'msaccess' => array( 'LABEL' => 'MS Access [ ODBC ]', 'SCHEMA' => '', 'DELIM' => '', 'DELIM_BASIC' => ';', 'COMMENTS' => '' ), 'mssql-odbc' => array( 'LABEL' => 'MS SQL Server [ ODBC ]', 'SCHEMA' => 'mssql', 'DELIM' => 'GO', 'DELIM_BASIC' => ';', 'COMMENTS' => 'remove_comments' ) ); // Obtain various vars $confirm = (isset($HTTP_POST_VARS['confirm'])) ? true : false; $cancel = (isset($HTTP_POST_VARS['cancel'])) ? true : false; if (isset($HTTP_POST_VARS['install_step']) || isset($HTTP_GET_VARS['install_step'])) { $install_step = (isset($HTTP_POST_VARS['install_step'])) ? $HTTP_POST_VARS['install_step'] : $HTTP_GET_VARS['install_step']; } else { $install_step = ''; } $upgrade = (!empty($HTTP_POST_VARS['upgrade'])) ? $HTTP_POST_VARS['upgrade']: ''; $upgrade_now = (!empty($HTTP_POST_VARS['upgrade_now'])) ? $HTTP_POST_VARS['upgrade_now']:''; $dbms = isset
Mesaj tarihi:
1 gündür uyumuom dağıtırım burayı ona göre..
[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had

[Bu mesaj metboy tarafından 18 July 2003 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Neyse değiştiriyim dokunabilir yazdıım hani... nefr sözüm sana değil...

[Bu mesaj Diamore tarafından 18 July 2003 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...