by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oyunu bilmek önemli diil önemli olan aklını calıstırmak az önce bir konuyu okuyordum arkadasın biri bu oyunun tam sürümünü nerden indirebilirim diyor:D:D:D ya www.knightonlineworld.com bu ko ve ke nin resmi web sitesi ordan download bölümüne git orda yeni sürüm var 364 mb olması lazım onu indir ne pacht ile ugras nede baska bir yama hadi ben bu iiliği yaptım tesekkür isterim:D:D:D[signature][hline]Eger bir golem yanındayken sana atack vermezse bil ki dc olmussundur:D!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arkadaşım bunu 343421231331315 konuda söyledik ordan da inmiyo..[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 madalyasini getirin, kupasini getirin arkadasin.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: tosun_pasa, 08 Eylül 2005 05:52 tarihinde demiş ki: madalyasini getirin, kupasini getirin arkadasin. Hatta sitenin adresini verdiği için çok teşekkür ediyorum.. ben de her seferinde KO kapanırken gelen site ne alaka diyodum.. :D[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya dalga gecmeyin alla halla burda bişi paylaşmaya calısıyoz siz daha uyuyuun birde türk olcaksınız sizin gibiler bu dünya da olursa forumlarda cok küfür yeriz biz!!!!:( görmediniz galiba bir forumda yabancılar türklere ve ulu önder ATATÜRK'e kötü sözler (küfür) etmişler!!!!![signature][hline]Eger bir golem yanındayken sana atack vermezse bil ki dc olmussundur:D!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 "jack, lutfen bana bunlarin bir yalan oldugunu soyle dostum. lutfen!"[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Şimdi ne alakası var Türklükle bunun! konuyu saptırma saçma sapan bi konu açmışsın ya oyunun o siteden indirileceğini kerkes biliyo ve bununla ilgili bi sürü konu açıldı sen önce onları oku!! Ve bi daha da bize bu tür laflar etme seviyene düşmeyi istemem küçük kardeşim..[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oeeh sabahin 6'sinda yaptirdiginiz geyige bak. birisi su KE maplerini gondersin bi zahmet (bi topic'e daha yazdim ama garanti olsun!).. link olur, map'in kendisi olur. bi zahmet. hadi canim.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ok abicim özür dilerim:)[signature][hline]Eger bir golem yanındayken sana atack vermezse bil ki dc olmussundur:D!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oldu canım. biz türk diiliz tek türk sensin burda... dünyanın her yerinde insanların fikirlerine , dinlerine , ırklarına , milletlerine , duygularına zarar verebilicek sözler söyleyen kişiler çıkar bunlarla başetmenin herkese göre farklı yolları vardır. kimi şiddetle karşılık verir, kimi prim vermez , kimisi sözle karşılık verir kimisi yasal yollara başvurur. bizim türklügümüzü tartıcak sıfatta ve kapasitede birisi degilsin onun için seninle bu tartışmaya girmeme gerek yok. bilmiyorum anlatabildim mi?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paşam yok olsa DHL :)[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: by_hacker_warwas, 08 Eylül 2005 06:00 tarihinde demiş ki: ok abicim özür dilerim:) Eyvallah kardeşim :)[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 aa saat 6 olmus be (alakasiz oldu biliom) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya tamam bütün forum bana düşman oldu tamam yaa bir daha bir konu acanın!!!!! ya bırakın tamam özür diliyorum hepinizden tek tek ok.?:?? lütfen yeter insanların fikirlerine saygı duyuyorum bir daha yapmayacam sadece gerginim dc oldum o yüzden :(:(:(:( tekrar tekrar özür diliyorum ok???[signature][hline]Eger bir golem yanındayken sana atack vermezse bil ki dc olmussundur:D!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 :D benim dün sabahtan beri devam etmekte olan Launcher den olma downloadım daha yarıya gelmiş :D[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 metin ol, torunun oynar en azindan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: madnmad, 08 Eylül 2005 06:09 tarihinde demiş ki: metin ol, torunun oynar en azindan.. :D :D o zamana kadar KE de biter KF gelir.. bana da kefen..[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: by_hacker_warwas, 08 Eylül 2005 06:06 tarihinde demiş ki: ya tamam bütün forum bana düşman oldu tamam yaa bir daha bir konu acanın!!!!! ya bırakın tamam özür diliyorum hepinizden tek tek ok.?:?? lütfen yeter insanların fikirlerine saygı duyuyorum bir daha yapmayacam sadece gerginim dc oldum o yüzden :(:(:(:( tekrar tekrar özür diliyorum ok??? senin gibi akilli, turkceyi dogruduzgun kullanan, saygili bi gence nie dusman olsun forum.. keske 15- her birey senin gibi olsa... ;) [Bu mesaj madnmad tarafından 08 Eylül 2005 06:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj madnmad tarafından 08 Eylül 2005 06:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 by_hacker kimse sana düşman değil kardeşim sadece bi konu açmadan önce diğer konulara biraz göz atarsan seviniriz :) öpüyorum janım benim :)[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: VisuaL_TR, 08 Eylül 2005 06:10 tarihinde demiş ki: said: madnmad, 08 Eylül 2005 06:09 tarihinde demiş ki: metin ol, torunun oynar en azindan.. :D :D o zamana kadar KE de biter KF gelir.. bana da kefen.. sana kefen garantide ke icin kesin konusamam yani :D olmayacak seyler soleyip beklenti yaratmayalim insanlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Biz olmamak düşman,biz sevmek seni Savaşma seviş,erkek erkeğe degil. Ne diyorum ben yaa.uyusanız abicim psikopatmısınız bu saatte ayaktasınız ya,hastasınız hepiniz.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Denizin suyu ısınmış kesin KE ye bişiler olcak hatta komşunun köpeği bu günlerde fazla huysuz acaba KE bi hüsran mı yaratacak ?(yarattı bile) Bekleyip görecez.. Ben yatar herkese günaydın :D ZzzZZz.z.zZZzz[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Buzi, 08 Eylül 2005 06:13 tarihinde demiş ki: Biz olmamak düşman,biz sevmek seni Savaşma seviş,erkek erkeğe degil. Ne diyorum ben yaa.uyusanız abicim psikopatmısınız bu saatte ayaktasınız ya,hastasınız hepiniz. :D olum dur aynı anda hem uyumaya çalışıp hem de gülemiyorum :D[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 daa bi suru manyak war bole hirs yapip sinirden uyuyamayan.. ama manyak olduklarini caktirmamak icin yazmiyolar bizim gibi.. stealth cekip okuyolar.. yinede simdi biri egzantrik bi topic acsa dayanamayip ususucekler hemen... hehe.. big brother watchin' u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: by_hacker_warwas, 08 Eylül 2005 05:48 tarihinde demiş ki: oyunu bilmek önemli diil önemli olan aklını calıstırmak az önce bir konuyu okuyordum arkadasın biri bu oyunun tam sürümünü nerden indirebilirim diyor:D:D:D ya www.knightonlineworld.com Abi birisi konuyu silsin her okuduğumda bana bişeyler oluyo :D[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar