Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkaslar panik yapmayın lütfen

by_hacker_warwas

Öne çıkan mesajlar

neden derseniz cünkü lagin tek sebebi su an oyun deneme sürümü ve herkes öğrenmek için oyuna akın ediyor bu oyunun kac milyon kullanıcısı oldugunu düşünürsek artık bilemiyorum bana katılmıyorsanız düşünmeye devam edin belki baska bir mantıklı sebep bulursunuz oyunun veri tabanı yükselmetikçe görecekseniz lag devam edecek test sürümü sanırım 15 gün sonra kalkıyor yani orjinal sürüm geliyor 15 gün için de her şey yoluna gircek.:)[signature][hline]Eger bir golem yanındayken sana atack vermezse bil ki dc olmussundur:D!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica bilgin olsun die soluyorum veritabanini yukseltmek diye bi$i yok.. veritabani dediin guncellenir genel olarak stabil bi yapisi wardir.. bide onu sorgulayan ve deger giren formlar falan wardir. neyse sonuc olarak veritabani ile ilgili problemler lag yapmaz. anca veri kayiplari yasayabilir ya da girdi kaybedersin.. lag senin bilgisayarindan (client) sunucuya (server) giden bir tcp paketinin sana geri donus surecinin uzamasi olayina verilen isimdir (latency) bolelikle arada alinip gonderilen paketlerde ve veri akisinda kayip olusabilir.. bu da sunucunun kaldiramayacagi sayida client'in sunucuya bagli olmasi ve bandwith'i tuketmesi yada yapilan cok sayida kullanici odakli islem yuzunden sunucu islemcisinin calisamaz duruma gelmesi halinde olusur.. neyse buraya gelene kadar uyumus olursun zaten muhtemel kim okur gecenin bu saatinde bunu :D

[Bu mesaj madnmad tarafından 08 Eylül 2005 05:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCat4, 08 Eylül 2005 05:41 tarihinde demiş ki:
peki bu deneme sürümü süresince kastiğimiz expler paralar ne olucak peki ? benim için önemli kısım bu kısım :D

deneme surumu olmayan versiyonda kastigimiz paralar silinmedi sanki.. ilahi takdir vuku bulacaktir yine.. (demem o ki paralar ucar, gm istemiyo paramiz olsun.. kredi kartiyla scroll alacaz ya)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
by_hacker_warwas, 08 Eylül 2005 05:54 tarihinde demiş ki:
ya o zaman lagin düzelmesi için ne yapcaz söylermisiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????

Kardeşim senin yaş kaç?[signature][hline]VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Sosyal ağlarda paylaş

abi tam surum bu zaten.. ke geliyo 6 sinda dediler aha geldi. testleri falan zaten yapilmisti.. bunlarda microsoft'a dondu ha.. oda bi isletim sistemi cikarir arkasindan zilyon tane patch yayinlar.. kardesim patch et isletim sistemini stabil hale getir ole sat bize... (yine kaydiriyom ben konuyu sanki)
oze donelim ko'da bug,dert,lag bitmez.. bana dersenki ben ko oynuyorum bende sana derimki "ii bug yiyon o zaman" :D

[Bu mesaj madnmad tarafından 08 Eylül 2005 05:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
madnmad, 08 Eylül 2005 06:00 tarihinde demiş ki:
said:
by_hacker_warwas, 08 Eylül 2005 05:58 tarihinde demiş ki:
15

eger dc olmazsan bilki olmussundur.. 700.000.000 da xp kaybediosun olunce.. bug war yani kesme golem olsun bitsin.. :D

15[signature][hline]VisuaL_TR
Warrior Pro
Lvl 5x
Diez

İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...