by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 neden derseniz cünkü lagin tek sebebi su an oyun deneme sürümü ve herkes öğrenmek için oyuna akın ediyor bu oyunun kac milyon kullanıcısı oldugunu düşünürsek artık bilemiyorum bana katılmıyorsanız düşünmeye devam edin belki baska bir mantıklı sebep bulursunuz oyunun veri tabanı yükselmetikçe görecekseniz lag devam edecek test sürümü sanırım 15 gün sonra kalkıyor yani orjinal sürüm geliyor 15 gün için de her şey yoluna gircek.:)[signature][hline]Eger bir golem yanındayken sana atack vermezse bil ki dc olmussundur:D!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Burda senin dediğinden başka bi sebep düşünen de yok sanırım arkadaşım[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bi dakka bi dakka sayin balon (sanki ben baska bi$eyim :D) eger bu deneme surumuyse onceden yaptiklari 1 aylik test neydi? neyse zaten 15 gun bekletirlerse oyunu oynayan bi kisi kalmaz saniyorum.. ho$ onlarda biliyo bunu benim kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 peki bu deneme sürümü süresince kastiğimiz expler paralar ne olucak peki ? benim için önemli kısım bu kısım :D[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ayrica bilgin olsun die soluyorum veritabanini yukseltmek diye bi$i yok.. veritabani dediin guncellenir genel olarak stabil bi yapisi wardir.. bide onu sorgulayan ve deger giren formlar falan wardir. neyse sonuc olarak veritabani ile ilgili problemler lag yapmaz. anca veri kayiplari yasayabilir ya da girdi kaybedersin.. lag senin bilgisayarindan (client) sunucuya (server) giden bir tcp paketinin sana geri donus surecinin uzamasi olayina verilen isimdir (latency) bolelikle arada alinip gonderilen paketlerde ve veri akisinda kayip olusabilir.. bu da sunucunun kaldiramayacagi sayida client'in sunucuya bagli olmasi ve bandwith'i tuketmesi yada yapilan cok sayida kullanici odakli islem yuzunden sunucu islemcisinin calisamaz duruma gelmesi halinde olusur.. neyse buraya gelene kadar uyumus olursun zaten muhtemel kim okur gecenin bu saatinde bunu :D [Bu mesaj madnmad tarafından 08 Eylül 2005 05:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 okudum :D kısaca server full :D[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: SoulCat4, 08 Eylül 2005 05:41 tarihinde demiş ki: peki bu deneme sürümü süresince kastiğimiz expler paralar ne olucak peki ? benim için önemli kısım bu kısım :D deneme surumu olmayan versiyonda kastigimiz paralar silinmedi sanki.. ilahi takdir vuku bulacaktir yine.. (demem o ki paralar ucar, gm istemiyo paramiz olsun.. kredi kartiyla scroll alacaz ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 :) ahanda ben okudum kafayı yeme başladım gailba :D[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Milyon değil milyarlarca insan oynuyor :) veritabanı ilede alakası yok sen cgi scane bi süre daha devam edicen malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ahanda benim 1 kuruş parama dokunumadı ko char neyse ke de de aynı np ler bile duruyo sizlerde silindimi yoksa?[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Benim 3 m i ve 210 np silip de naapacak...[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 walla bende silinmedide wipe'in oldugu gece maradonda "selling my ass pm me offers" diye bagrinarak gezinen dellenmis userlar gordum.. ne duruma du$mu$ adam gor i$te.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 inş tam sürüme geçerkende bi sorun yaşamayız :D[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya o zaman lagin düzelmesi için ne yapcaz söylermisiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????[signature][hline]Eger bir golem yanındayken sana atack vermezse bil ki dc olmussundur:D!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: by_hacker_warwas, 08 Eylül 2005 05:54 tarihinde demiş ki: ya o zaman lagin düzelmesi için ne yapcaz söylermisiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? Kardeşim senin yaş kaç?[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 abi tam surum bu zaten.. ke geliyo 6 sinda dediler aha geldi. testleri falan zaten yapilmisti.. bunlarda microsoft'a dondu ha.. oda bi isletim sistemi cikarir arkasindan zilyon tane patch yayinlar.. kardesim patch et isletim sistemini stabil hale getir ole sat bize... (yine kaydiriyom ben konuyu sanki) oze donelim ko'da bug,dert,lag bitmez.. bana dersenki ben ko oynuyorum bende sana derimki "ii bug yiyon o zaman" :D [Bu mesaj madnmad tarafından 08 Eylül 2005 05:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: madnmad, 08 Eylül 2005 05:56 tarihinde demiş ki: bende sana derimki ii bug yemisin :D :D[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 15[signature][hline]Eger bir golem yanındayken sana atack vermezse bil ki dc olmussundur:D!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: by_hacker_warwas, 08 Eylül 2005 05:58 tarihinde demiş ki: 15 eger dc olmazsan bilki olmussundur.. 700.000.000 da xp kaybediosun olunce.. bug war yani kesme golem olsun bitsin.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: madnmad, 08 Eylül 2005 06:00 tarihinde demiş ki: said: by_hacker_warwas, 08 Eylül 2005 05:58 tarihinde demiş ki: 15 eger dc olmazsan bilki olmussundur.. 700.000.000 da xp kaybediosun olunce.. bug war yani kesme golem olsun bitsin.. :D 15[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar