NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 nerden gittim maradona...esir aldilar off off..cikamiyorum paso dc oluo..ne guzel oynuyodum...oyunu sevmistimm..ama hevesimi kursagimda birakmakta hic de gec kalmadilar >:/ nese gene deniyim...vampir arkadaslara ii geceler :))[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM!
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 iyi geceler canım... Ben dünden beri patchın inmesini bekliyorum launcher den başladı dün sabah indirmeye ve hala da indiriyo :D kafayı yidim yidim...[signature][hline]visuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE......
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 walla eve geldigimde ke hazir ve nazir inmisti allaha sukur..oturdum girdim hmn oynuyodum ne guzel salak gibşi maradona gittim ne varsa..+8 staff sevdasina:(([signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM!
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende abbys kasam diye gittim ki resmen kaldım orada inanmazsınız çıkmak için 3 saatimi harcadım delirrecektim ama allaha şükür çıktım[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo!
Öne çıkan mesajlar