NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 nerden gittim maradona...esir aldilar off off..cikamiyorum paso dc oluo..ne guzel oynuyodum...oyunu sevmistimm..ama hevesimi kursagimda birakmakta hic de gec kalmadilar >:/ nese gene deniyim...vampir arkadaslara ii geceler :))[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 iyi geceler canım... Ben dünden beri patchın inmesini bekliyorum launcher den başladı dün sabah indirmeye ve hala da indiriyo :D kafayı yidim yidim...[signature][hline]visuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 walla eve geldigimde ke hazir ve nazir inmisti allaha sukur..oturdum girdim hmn oynuyodum ne guzel salak gibşi maradona gittim ne varsa..+8 staff sevdasina:(([signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende abbys kasam diye gittim ki resmen kaldım orada inanmazsınız çıkmak için 3 saatimi harcadım delirrecektim ama allaha şükür çıktım[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar