SethValor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Arkadaşlar birçok mağzaya baktığım halde malesef bulamadim, Obi Wan Kenobi 'nin episode 3 de kullanmış olduğu Light Saber den ariyorum. Hasbro yapımı bir oyuncak. Hernekadar gittigidiyor.com da birtane bulmuş olsamda fiyat oldukça yüksek bir meblaya çekiliyor, bu sebeple birde buradan aramak istedim.[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 nişantaşı ndaki gereklişeyler mağzasında bulabilceğini sanıyorum. ben minyatür almaya giderken kapısında 2 çocuk ışın kılıcları ile savaşmaktaydılar :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Çok saol :) eğer çocuklar halen orda iseler dövüp ellerinden alırım , parada vermemiş olurum :D Şaka biryana, tam olarak nerde magaza? Nişantaşının neresine kalıyor? Edit: Tamam googledan buldum magzayı ama orada yokmus, tekrar saol [signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF [Bu mesaj SethValor tarafından 07 Eylül 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 100$ - 150$ arasında tam replikasını yurtdışından getirtebilirsin.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 teşvikiye camii nin aşağasında kalıo :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 38 Duelist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 nişantaşı mado nun yanındaki ara yola gir,ilk sağa dön,düz devam et,sağ tarafta köşede.[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar