Guru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ebay den once buraya yazayim dedim =) Icinde lvl 49 Troubador char bulunmakta en hizli atdan var, harvesting skillerinin hepsi 250+, crafting de woodworking 25 civari olmasi lazim bunun haricinde bulundugu serverdaki ilk yuksek lvl li troubador dur isterseniz eq2 players dan Runnyeye serverinda Scelia diye aratirsaniz bulabilirsiniz. Asagidaki resim subscription detaylarini gostermektedir. Bunun haricinde account ozel media acccount dur sanirim yaklasik 1.5 senedir aktif duruyor, account u aldiginizda kredi karti girip aylik odeme yapmaniza ve yeni cikacak adventure packleri almaniza gerek yok otomatik aciliyorlar. Ozel mesaj ile bana tekliflerinizi sunabilirsiniz. PS: Lutfen komik rakamlarla teklif yapmayin, bu account u aldiginizda asla aylik ucret odemicek ve exp. pack parasi vermeyeceksiniz.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. [Bu mesaj Guru tarafından 26 Ağustos 2005 08:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 up![signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 media acccount? nasil yani.Nasil veriyorlar ki bu üyeligi.Merak ettim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 herhangi bir ciddi oyun piyasasinda bulunan sirketler bu tur accountlari oyun hakkinda bilgilenmek ve/veya takip etmek icin alabiliyor. bende gecen sene oyun sekterunde bulunan bir sirkette calisirken almistim.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar