Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bakın bu resim Colt M4A1 ile duvara sılılan 3 şarjör üçününde şekli 7 ye benzer bi durumda nası bişey anlamadım nası bi sekme oranıdır abi [signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 biraz daha dikkatli bakarsan 3 şekilinde birbiriyle alakası yok.[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende farkındayım ama denersen hepsi ya aynı yada zıt yönlerde isabet alıyo[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar