BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 BEYLERRRRRRRRRR MANYAKKKKKKKK EFEKLER İNFERNO MANYAK NOVA FİLAN 2 NİCİ SİMGELOER PIANA ABYYSEİN 100 KATI ÇOK MANYAK YAAAAAAAA[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock:
izmir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hade bea abyysın katı 100 e mı cıkmıs ama lard orclar kalıbının adamı deıl bu arada :D:D:Durklar daha zayıf ama daha vuruo :D [Bu mesaj izmir tarafından 07 Eylül 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 desene bu efeklerı goren ler iice yapıscak sıctık desene :D
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 45 büyüsü inferno manyak yaaaaaaaaaaaaa blizard dan hava d a cristaller düüyo nopva büyümüş pıana abysee gibi HELE oyuna giriş bir harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel ama öğreneceğimiz çok şey var[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx :rock: !!Do You Understand Me!! :rock:
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hrkes kendi derdinde anlatma baddal icraat göster patch i nerden çektin kendi sitesindeki hata veriyor sen nerden çektin ve adam gibi anlat şu patch olayını[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya beyker xxxxxxx tane topic var indirme hakkında!!! bi bakın 1,2,3,4 bu gün 4. sayfaya kadar konu var!! onlara!! bakın 1. sayfada oldu bitti mi olacak herşey![signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: TrTownUser, 07 Eylül 2005 23:56 tarihinde demiş ki: ya beyker xxxxxxx tane topic var indirme hakkında!!! bi bakın 1,2,3,4 bu gün 4. sayfaya kadar konu var!! onlara!! bakın 1. sayfada oldu bitti mi olacak herşey! hepsini denedik herhalde düzelseydi yazmazdık buraya[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben girebiliyorum ama girmenin bir anlamı yoq 2-3 dk gezinip dc oluyorum lagdan bekliyorum paramda np imde 0 lanmış ilginç zaten sinir bi durum bekleyin bu günn ve yarın oynayamazsınız!! iyice okuyun mesajları 2xx msj lı topic var orada 3. sayfada sanırım bi bakın allah aşkına okuyun baştan sonra bi herkes sizin sorduğunuz soruların aynısını soruyo cvpları var sadece dene dene ve tekrar dene çözüm bu oyuna girmek için.![signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
Rebirht Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşlar hala yapamayanlar var herhalde bakın anasayfa da 1298 yama sı war onu indirin indirdikten sonra direk olarak extrac yapın kinght klasörüne bu kadar yani öle büyük işlem felan yoh ben öle yaptım oldu... saygılar... JOP:priest nick:REbirht LVL:59 buçuk:P server :ares glan:patroit IRK:allaha şükür insanız....
kafadar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 battal kanka nasıl girdin ben sabahdan beri uğraşıom sinirimden sandalyeyi kemiricem :) yardımcı ol plsss..
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Rebirht, 08 Eylül 2005 00:04 tarihinde demiş ki: arkadaşlar hala yapamayanlar var herhalde bakın anasayfa da 1298 yama sı war onu indirin indirdikten sonra direk olarak extrac yapın kinght klasörüne bu kadar yani öle büyük işlem felan yoh ben öle yaptım oldu... saygılar... JOP:priest nick:REbirht LVL:59 buçuk:P server :ares glan:patroit IRK:allaha şükür insanız.... Bide karakter bilgilerini ayarlardan ayarlaya bilirsin :)[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 OLMUYO BOŞVERİN SİLDİM ZATEN OYUNU[signature][hline] KE DELETED
MonstrousDog Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya arkadaşlar KE yi full olarak nereden indiriyoruz sağlam bi adres veririmisiniz şimdiden teşekkürler[signature][hline]www.alternate-pk.com
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ya söyleyeceğim biraz sabredin düzelir diye umuyoruz işte daha ne yapalım..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 KE kurulumu ile ilgili sorularınızı lütfen http://forum.paticik.com//view.php?id=141797 adresinden sorunuz...[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Öne çıkan mesajlar