Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sıfırdan ingilizceye başlayqacağım tavsiye ettiğiniz net kitap adı ve eğitim setleri neler yayın yazar olarak ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim...[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Essential grammer in use- raymond murphy, cambridge univ. press- (first edition.) la başlayabilirsin bide "betty azar" ın kitapları var. hacettepe taş yayınları sanırım. hem iyi anlatım hem de çok örnek, alıştırma... bi bak bunlara...[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ingiLizce demeyin böğhh.. fenaLık geLdi :D zaten bu sene YDS feLan war, benim bişeeden caktıım yok.. pöff..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oxford university press-the elephant man cambiridge university press-one way ticket bunlar tabi okuma kitabı..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 grammar wizard kitabını bana okuLLar acıLana kadar doLdurcak oLan war mı ? :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 grammer in use çok iyi kitaptir ama senin herşeyini tamamlayamaz click on serisni deneyebilirsin 1den başlama bence sıkılırsın sonra cutting edge deneyebilirsin bunda da beginnerdan başlama bence (bu kitabı hiç sevemedim hzken kustum yeteri kadar) türkiyeye getiriyorlar mı hala bilmem ready for first certificate diye bi kitap var harikadir ready for FC biraz ağırdır ama upper intermediate seviyede yada ona çok yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 cLick on cok sıkıcı.. deneme bence :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar