JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 biliyorum bugün ke yüzünden çok topic açıldı ve çok kişinin başı ağrıdı yanlız ben bişi sorucam şimdi bende 5 tane +1 bone staff vardı şu 11k lık upgrade scrollarından aldım low class lar için olanından 55 tane aldım 5 bone staffada ardarda onlarla bastım bütün hepsi +6 oldu :S sonra bi bus aldım bastım hepsi +7 oldu daha sonra adamın biri bi tezgah açtı paper mage elbiseleri tezgaha kaç tane sığıyosa işte hepsi +8 mp bonus hp bonus fln sizce upgrade şansı arttımı ? eğer arttıysa bende warior chitin var set olarak +6/10 str sizce bunları bus ile basayımmı ?????[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 30*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 0 :D Level : 60 Açıklama : set +6 chitin :( Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben bus la +1 item e bastım yandı sence sen chitinlere basmak istermisin[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bence bas belki upgrade şansını henüz ayarlayamamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar