puzzles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaa mıcrosoft un markezı amerıkada hangi eyalette? bı yardım edebılırmısınız? cok rıca etsemm? ya konuyu doru yere mı actım bılmıorum amaa acayıp lazım suanda tsk ederım sevgılerrr..[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Donanım/Yazılım kokuyo sankğ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Gothic_Angel, 07 Eylül 2005 23:47 tarihinde demiş ki: Donanım/Yazılım kokuyo sankğ? [signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Redmond/WA (Washington)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Snoop Dogg Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 07 Eylül 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Lonely, 07 Eylül 2005 23:51 tarihinde demiş ki: Washington Cevap gelmiş.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ccokk tsk ederımmm saolsun yaaa ellerınızden gozlerınızden opmek geldı ıcımdenn bılmem anladınız mı ne kdr mes'udum:)[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya bi anlatsana sorun olmazsa neden bu kadar lazım oldu? sırf merakımdan soruyorum valla[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Hell of a Misanthrope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya bende sun merak ettim bu sitede cevaplanamayan bi soru yokhhh bu nasıl birr bilgi gölüdür aman Allahımmmmm... *!şokeeee mode on*[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 :) sımdı solee bı adam var mıcrosofttaa annesı ablamla takılıoo paso oglunu ablama yamaya calısıo cocuk amerıkada ama hıc resmını fln gormedıkk sonraaa bı netten bakalım dedıkk ,mıcrosfotta aynı ısımde bı adam var resımını fln bulduk amaa bı baktık kı resımde cocugun tek kolu yok!dehsete kapıldık vee cocuk hakkındakı bılgılerın doru olup olmadıgını anlamya calıstıkk cocugun merkezde oldugunu bılıoruzz ama bu baska bı eyaltte ya kafamız cok karısıkk ısım aynı sehırler farklı gorev farklı uf uff ıstee ole bı karmasa,bole ozetı:)[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kol nedir kiii yaaa bosver eskiden kol mu vardı tamam tamam cok sapıttım en iyisi uyuyum ben[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaa dehsete kapıldık cok kotu depresyon olduk yaa adamın kolu yokk uf uff allah kımseye vermesın sende uyu artık yaaa haddı ıc sutunu:)[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar