taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yeni anakart + işlemci aldım 64bit. win xp pro x64 edition kurdum makinaya. telefonumda resimler var, onları bilgisayara aktarmak istedim. cd'sinden çıkan driverları kuruyorum. sonra takıyorum kabloyu telefona, donanım bulundu diyor. otomatik bul diyorum cd'yi takıp. hiç bir şey bulamıyor. usb kablosunu telefona taktığımda telefon ekranının sağ üst köşesinde işaret çıkıyodu şimdi o da çıkmıyor. acaba kablo tam oturmuyor mu diyorum ama oturmasa donanım bulundu der mi? bilmiyorum. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 oturmasada der[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hani kabloyu takınca windows çiçuv diye bi ses çıkarıyo ya. o ses takınca 1 kere geliyo. kabloyu cıkarınca da 1 kere gelio. acaba kurduğum nokia connectivity driver win x64 olduğu için işe yaramıyor mu? bi de bişi sorucam. telefona kabloyu takınca telefonda 'kablo takılı' simgesi çıkıyor. bilgisayara driverları kurmayınca da cıkıyor mu o simge? mesela bende cıkmıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 driver sorunu evet[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 32-bit sürücler 32-bit sistemlerde 64-bit sürücüler 64-bit'de çalışır 32-bit sürücüyü 64-bit'e yükleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sağolun, 64 bit için sürücüsünü bulabilir miyim acaba? bilen var mı? aradım biraz bulamadım bişey de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tekrar 32bit xp pro sp2'yi kurdum. driverları kurdum, kabloda bir sorun yok. sorun driver sorunuymuş. peki win xp x64 için nokia driverlarını nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 walla nokia'nın sitesinden en yeni sürücü paketine bir bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yok ya bulamadım en sonunda mail attım adamlara belki cevap gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar