Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öys'yi kazanmak için günde kaç soru çözmek gerekir?

NiGgA

Öne çıkan mesajlar

Şimdi burdakilerin hepsi benim rakibim mi? (: Arkadaşlar soru çözmek evet güzel ben 400 yetmez diye düşünüyorum -gerçi ben okula da gitmeyeceğim- ama ilk iki ayımızı bütün konuları öğrenmek ile harcamalıymışız. sonraki aylar çözeceğimiz soruları her gün çoğaltarak hazırlanmalıymışız sınava. Valla bu benim 3. denemem olacak bir kere de bu yöntemi deneyim diyorum ben. ÖSS FOREVER[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Sosyal ağlarda paylaş

önemli olan kaç tane değil nitelikli soru çözmendir sonuçta öys çalışırken günde 400-500 soru çözersin ama yakındır sorular sonra bi bakarsın boşuna hepsini yapmışın alakasız sorular çıkmış bence en güzeli böyle pek çok kitaptan özgün sorular çözmek gerçi ben bunu yapamadım ya neyse...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk zamanlar şu kadar çözcem diye bir hedef belirlemeyin. ilk önce bilmediğiniz ya da eksik olduğunuz konular üzerinde durun. bu konuları pekiştirmek için de peryodik olarak soru çözün yani bir günde 400 soru gibi bi hedef belirlemeyin hemen. çok soru çözmenin mantığı hız kazanmak, pratik yapmaktır. az bildiğiniz bir konuyu öğrenmeye çalışmak, çok iyi bildiğiniz bir konuda (ör. rasyonel sayılar) da 300-400 çözmekten daha mantıklıdır. eksiğinizin kalmadığına emin olduğunuz zaman kendinize hedefler belirlemeye başlayabilirsiniz. ama yine de çok abartmayın. yavaş yavaş kademeli olarak çözdüğünüz soru sayısını arttırın. ağırlığı zayıf olduğunuz konu üzerinde yoğunlaştırın. son aylara doğru da artık deneme çözmeye başlarsınız zaten. bir de bakmışsınız sınav günü gelmiş çatmış :)
herkese başarılar...[signature][hline]yegyee !
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada, sözel ea filansanız ve üni açısından sözel bir bölüme filan girecekseniz, gidin kitap okuyun daha iyi eheh. öys nasıldır bilmiyorum ama, össde bu tarz bir bölüme girmek için ortalama zeka+kendine güven yetiyordu. ha bir de altyapı olarak, anadolu lisesi diyorum.

kitap okuyun diyorum, zira girdikten sonra o kadar yorgun hissedeceksiniz ki kendinizi, zerre ineklemek gelmeyecek içinizden. okuldaki dersler de angarya gelecek, bi bok anlamadan iyi-kötü mezun olacaksınız.

dediğim gibi geleceğe yatırım yapın siz, gireceğiniz bölümle alakadar kitaplar okuyun hehe.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

artık sadece kitap okumak yeterli değil ealar ve sözeller için.

ülkerler coğrafyası, türkiye coğrafyası, divan edebiyatı, tarih

hepsi de sadece bilgiye dayalı öysde öğrencinin sorumlu olduğu dersler

ki türkçenin katsayısı düşürüldüğünden ea öğrencilerinin yapması gereken esas iş matematiklerini güçlendirmek, çünkü puanları ağırlıklı olarak belirleyecek olan bölüm matematik artık[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ya konuyu anladıktan sonra yeterli olduğuna inandığın kaadr soru çöz yeter bence ben bi miktar bu zihniyetle bi miktar gazla gittim hatta 1 günde bir kere 800 civarı türkçe sorusu çözmüştüm o iddaa uğruna idi ama olsun matematikte falan 400 ü aştığım olmuştu şimdi itü makinadayım[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LiquiD, 06 Eylül 2005 05:50 tarihinde demiş ki:
kafanız mı iyi ulan. günde 400 soru, 10 aydan 12000 soru ediyor.

manyak mısınız?

Asıl senin ki iyi mi 120.000 olmasın o =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...