visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Şu an ares serverındayım, lvl 41 assasin ve iyi silahlarla yaklaşık 10 dakikadır morodon çıkışındaki tek bir bandicood u dövüyorum hala ölmedi... Acaba ne kadar daha direnecek, bu savaşcı ruha hayran kalmamak elde değil ama ben de inatla hala dövüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebirht Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kardeş manyak bi bug var ares ve diğer server larda ona göre allahtan onu kesion ben orc keseyim derken yatıodum sanırım bu hatalrı ancak yarın çözebilirler her girdikten sonra 5 dakka içinde oyun kasılıp kalıo... JOP:priest nick:REbirht LVL:59 buçuk:P server :ares glan:patroit IRK:allaha şükür insanız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ke sizi çok kasacak. onun bugı fln da bitmez. sonra abuse edilen özelliklerin fln kaldırılması da var tabi.[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar