OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Evet ben de yükleyemedim ve server.ini dosyasından sürümü 1299 olarak değiştirdim en azından ares e giriyor arkadaşlar..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Zaten her yere giriyorda 5 dakka sonra DC oluyoruz.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1299 yüklenmiyorki hata weriyor ne yapmak gerek server göçük sate 1 haftaya anca çıkarız işin içinden 1298 de oyuna giriliyor 5dk. sonra dc..paticik saolsun herkesin yardımıyla bişeyler yapmaya çalışıyoruz :D:D name:SpeCial server:diez (human) lvl:61 (asasian) clan:UPRISING NP:103xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Dediğimi yaptım ve yazdığımdan beri oyundayım ama lag var ona bir çözüm yok....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar