glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sizce bizim ke yi doğru düzgün oynayabilmemiz için kaç gün yada kaç hafta yada kaç ay beklememiz lazım? diğer ülkelerdeki indanlar oynayabiliyomu acaba merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiiii Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben dogru duzgun oynuyırım ama harpy olmadıktan sonra ne işe yarar bu ke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ke de harpy yoq mu ? :([signature][hline]www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi nasıl oynuyon yaw? ben oyuna giriyom 3-5 hamla yapıyom dc oluyom very interesting........ şu hackshield ı zaten geçemiyom ki oyuna girem :( habire hata veriyo çiçek böcek................................................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asheroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 harpy var. istemediin kadar hem de![signature][hline]Kadının ağzı yoktu ki öpesin; tepeden tırnağa ağızdı kadın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu gün cafe de yanımdaki çocuğa +8 staff çıktı ya bu ne biçim oyun :([signature][hline]visuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ke'yi dogruduzgun oynayabilmek icin myko yada japko client'i cekiyosun olay bitiyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oo ii harpy varsa ii çok seviyorum o kuşları çok güzel exp veriolar[signature][hline]www.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 harpy warda voker yok.. bakalim tek tek kesince de o kadar ii xp vericeklermi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 voker yoksa al benim Warrioru çöpe at :( abi hüsran üstüne hüsrran :([signature][hline]visuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danger_paper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tek tek harpy kesiceine lard orc kes da iyi :) hep lard orcu toplu kesersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar