DISintegrated Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konu üzerine Internet'te bir araştırma yapayım dedim. Şöyle bir site vardı; Çift bıçaklı ışın kılıcı nasıl yapılır? (Hani şu Phantom Menace'deki boynuzlu karizma herifinki gibi) Ulan dedim çift bıçaklısını yapan tek bıçaklısını haydi haydi yapar bi gireyim bakayım ne iş? Adam malzeme listesi vermiş; 2 adet tek bıçaklı ışın kılıcı... Süper yapıştırıcı... Oha dedim yattım yere. Aşmış millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 zuaha[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 yakinda G.O.R.A.'nin Traileri burada olacak.. kaming suun, ama cook kaming suun.. :lol:[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ATOMKARINCA sozunu tutuyor ve G.O.R.A. Trailer'i yayinliyor. www.sexen6.net/gora.wmv iyi seyirler..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar