Cermy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 evet gidenler, görenler anlatın bakalım bu sene ne var ne yok :). ben hiçbi sene kaçırmam da bu sene gidemedim daha. haftasonuna kadar gidecem inşallah. güzelmi, resimler, yorumlar falan. hadi bakalım.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kimse gitmedi mi ya? geçen sene patiden standı olanlar bile vardı.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bugün gittim hafta içi saat 11 de acılıyor ben 2 saat kaldım dolayısı ile pek sindiremedim fuarı ilk dikkati çeken birbirinden güzel ( hatta autoshow fuarındakilerden 10 kat güzel) mankenler vardı. özellikle birkaç standın önünde mankenleri süzme bölümleri oluşturmuşlar hehe sony vaio laptop incelerim diye düşünüyordum amacımada ulaştım bir karış genişliginde bir laptop düşün 512 ddr ram 60 gb hdd 128 mb ekran kartı dvd writer ıvır zıvır of içim gitti :) kalemdi mousepaddi araba kokusuydu bişiler hediye aldım. dil kurslarının oldugu yerde çalışanlar resmen yapışıyorlar beyefendi kurs ayazılmayı düşünürmüydünüz falan? durmdan sorular hayır derseniz 10 dk evet derseniz 20 dk konusuyorsunuz :P ilk geçişimde adamın teki sordu dedim ing bilgim yeterli seviyede yeterli ile kasıt ne dedi okudugumu anlıyor, yazabiliyor ve konusabiliyorum, falan filan derken adamla muhabbeti kopardım az ilerledim kıızn teki geldi baska kurstan o sordu bende baktım uzatıcama No, Thanks dedim direk güldü kız bende güldüm hehe ( kızda fena deildi) sonra dolanırken bir ara yine o koridora girdim kız beni gördü, Aaa yoksa yazılmaya mı karar verdiniz? dedi bende hadi bakalım nası yazlıyoruz dedim hehe basladık muhabbete fln promosyon varmıs 3+3 kur a yazılınca desktop pc 5+5 e yazılınca laptop hediye ediyolarmıs fln bişiler anlattı telefonumu ismimi fln aldı ben dedim bi düşüneyim tmm biz tekrar arıcaz sizi dedi :) fix işler biraz daha turladım, turkcell standına gittigimde baktım 2 stajer ark orda resim cektiriyolar kafaya biri bonus perugu takmıs dieri sapka beni görünce abi bu bonus sana daha iyi gider biz sapkaları takalım gel çekilelim dediler hehe dedim süper haden çekildik resmi, cep telefonla çekti ordaki kız, o nedenle böle minnacık fln filan mailime attı resmi, sonrada kaydetti( daha sonra beni arıyacakmıs cok begenmiş:P) ordan sonrada zaten hemen o hızla uçtuk mekandan gittik( malum iş güç) hafta içi fuara giriş 20 ytl ( kazık hemide çok) hafta sonu 10 ytl imiş öyle duydum trafik kasıyo biraz ki en boş anında gittik dönerken temden gelmenizi şiddetle tavsiye ederim, yolda çalışma var aman diyim en az 2 saat beklersiniz bakırköye gelene kadar otopark ücreti 5 ytl ( saat sınırı yok) daha aklıma gelmedi şuan yazarım sonra[signature][hline]G3NKzitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 her sene gitmeyi düşünüyorum, gene bu senede kaçırdım. görüldüğü kadarı ile bu senede süpermiş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kaçırılmış birşey yok daha 11 eylül son gün hafta sonu gidersin hehe içerde yürümek yerine uçan balona tutunup dolaşmak daha kolay olur ama :P[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 jvcnin bi kartı var.. önünde 'bu japon olduğunuzun resmidir.' yazıor japon bayrağı üzerine.. arkda resim çektiriosun bir samurah kıyafeti giydiriolar,kafanada böle tokalı bi japon peruğu.. çektiriosun resmin arkasna yapıştırıosun.. adamlar ii düşünmüş:)iide hatıra oluo..[signature][hline]zebani.. [Bu mesaj malik tarafından 07 Eylül 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar