RaVena Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ya bu .. Eski atari oyunlarındaki Muziklere benzemiş :D Eru .. Bencede Sen Skater boy olmaya devam et ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Sorj, 06 Eylül 2005 20:12 tarihinde demiş ki: ya benim yapmak istediğim.Eskiden Oynadığınız oyunlar yada ne biliyim eskiden size hatırlatabilecek Şeyler. [signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benimde mid halinde bi grind denemem vardı atiim bari buraya heh.arkadaşlara dinlettiğimde bu ne lan atari müziği gibi demişlerdi.ama gitarla falan çalındığında ne olabileceğini tahmin edemiyolar tabi :P
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yorumlarınız için saolun. Evet guitar pro ile perde doldurma muhabbeti yüzünden Kayık mayık oluyo.Reasonda Elektro gitar yok diye biliyorum.SAnırım Guitar pro kadar kolayda yapılmıyor :-) Şu reason u bi bulamadım gitti. @Cuce Evet Simit aldım :-P @Riglous abi hardcore değil be şarkıdada punk yazıo :-) Hardcore istersen ohooo war 1 2 tane yaptığım işte al bak. Save as Save as Hardcore dur 2 side :) [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 07 Eylül 2005 09:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Av - Punk Rock Song (Save as - Hedefi farklı kaydet) Yeni şeyim Basslar güzel oldu.Bateriler hala aynı Sadece bi yerde Ride kullandım :D:D:D:D hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum :-) Simit alıcam bu şarkıyla :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bunun amatör halini hayal edemiyorum..
Öne çıkan mesajlar