Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Şu an Baya ilerlettim.Allahım bana nası bi gaz verdinde böyle bi şarkı yaptım.Başı punk o matic teki bi kaç solo gitar şeyinden alınmıştır. ;) Gerçekten çok hoşuma gitti Punk rock tarzı olarak GERÇEKTEN. Ama şu anda tam değil! Tamamlamaya çalışıyorum ne tür ritimler koysam diye. Av - Punk Rock Song (Save as - Hedefi farklı kaydet) Nerelerde ne gibi yanlışlar vs vs yazarsanız ee aman Kısaca yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.Her geliştirdiğimde Buraya upload edeceğim. Bu gerçek anlamda yaptığım en uzun beste ve en güzel beste.Gerçi daha sözler yok :-P Lütfen 2 dakkanızı ayırıp bakarsanız çok sevindirirsiniz beni.Yorumda yazarsanız acayip mutlu olurum.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkadaşım link'e sağ tuş tıklayıp Save as türkçeyse farklı kaydet opsiyonu var. ONa tıkla indir.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi o ritim ne ? bi hızlı bi yavaş , mayhoş oldu kulaklarım. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben asl pls yazdım yorumumu:D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
NoS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi melodi hep aynı aslında hoş sayılır ancak abi en kısık da bile hayvan gibi ses geliyo tabii bu melodinin suçu deil ama kötü oluyo öyle yüksek sesde dinlemek bide abi farklı bişeylerde katsaydın keşke
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya katıcam işte.Aslında vokal olsa Farketmezsiniz aynı olduğunu ritimin.Çunki çoğu şarkı aynı ritmi gidiyo ama vokal bateri (BASS) olduğu için farketmiyosunuz gibin bişey .-P.Olabildiğince Melodik yapmaya kasıyorum... Çalışmalarım devam ediyo.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
NoS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 belki de haklısın ama şarkı bi garip yani nası desem telefon melodisi gibi olmuş (kızma ama bana göre öyle)ama ben bu tarz müziği sevmem belki sevenlere hoş gelebilir ama daha ilk deneme için ii
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yorum yorumdur nesine kıziyim :-) Ben bu topiği yorum yapın diye Açtım zaten.Tenks for yorum.Yani dinleyince bişeyler Düşündürtmek istiyorum mesela geçmişi.Sende telefon melodisi olarak görmüşsün buda güzel :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Emeğe saygı güsel olmuş eru fena değil hani ama biraz yumuşak sanki atarilerde fln müzk olur ya onun gibi olmus :-)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b]
NoS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 abi evet biraz o müziğe benzemiş ama ilk seferde kimse bi one melodisi beklemesin çocukdan yani
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Y adamın amaç zati oymuş ya :-P[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b]
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 adam onu yapmak istiomuş ztn:D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu neden midi?program falanla ritm mi yapıyon yoksa kendin mi çalıyon dicem ama kendin çalmış gibi de deil yani[signature][hline]couple of dreams...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya benim yapmak istediğim.Eskiden Oynadığınız oyunlar yada ne biliyim eskiden size hatırlatabilecek Şeyler. Tabi bu guitar pronun dandik distörşınından bu kadar :) bu bide gerçek gitarla olsa süper olur.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 baterinin ritmi bozuk olm![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2]
riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ferrero +1 ayrica hardcore -1.[signature][hline]Tulahr
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bununla elektirik paranı ödedinmi?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 İsteyen bu midiyi guitar pro 4 e import edip (bütün enstrümanlarıyla beraber) kendisi editleyip arkadaşa "şurayı şöyle yap daha güzel olur" mayetinde yollayabilir.ben importladım ve ritmde neyin yanlış olduğunu anladım sanırım.noktalı notalardan fazla kullanmış.(sanırım ölçüyü tamamlayabilmek için.) (ama ritm perte kaymış.) güzel hoş tabi.ama profesyonel kısmını anlamadım :-P[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. [Bu mesaj -tnG-Portnoy tarafından 07 Eylül 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir]
android Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 güzel olmuş diğer çalışmalarınıda dinletsene bize
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Notasyonda bol hata var Guitar Pro'da yaptığın için. Reason veya ona benzer adam gibi bir vsti programıyla şarkıyı birşeye benzetebilirsin. Şu haliyle daha olmamış gibi.
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Cuce, 06 Eylül 2005 23:50 tarihinde demiş ki: bununla elektirik paranı ödedinmi? ya bi saattir bakıyom anlam çıkaramadım :lol: ne demek bu?[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 para kazandınmı anlamında ya da bende yanlıs anladım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 07 Eylül 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sen kaykay atlamaya devam et bence eru :P[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Öne çıkan mesajlar