ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 http://rapidshare.de/files/4829840/Ses_klibi_06_.wav.html Geçenlerde bi filmin sonunda çalmıştı tvden telefonla kayıt aldım. Yardımcı olursanız memnun olacağım :) (dosya 950 kb küsür..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sarkilarımızı Xaero'dan kim ne soyler 1! uber sarkı yardımlari topicinde soruyoz ama?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 euh anlaşılmıyor ki would u give me biseyler dıyor ama ehhe[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu arada ilk defa yanlış yere topic açtığımı demin müzik bölümüne baktığım zaman fark ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 film sonu müziği oldugu için çokta yanliş deil aslinda :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Evet sanırım ondan buraya yönlendirdi sezgilerim beni :p Neyse hala şarkının ismini öğrenemedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar