Normand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya sınır oldum ko yu sılmıstım sabaha ke gelmıs 1298 patchı yukledım dedıklerını yaptım optıonsdan ama gırmıo launcher dan logın of failed dio :D bıde obur knıght onlıne tıklayınca bilinmeyen hata verıo ıntıhar edıcem ne oluo ya bırı anlatsın yeter sınır hastası oldum sabahın 9 un dan beri ugrasıom !!![signature][hline]
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dostum sinir yapma. cik dolas biraz.. du$ al sakinle$.. bi$iler ye.. sorun sistem kaynakli sende bisi yok.. raat ol.. bu gun yarin duzelir. en azindan eski boktan haline doner..
wsadad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bence de bugun kasmanın manası yok dicem ama kendime hakim olamıyom ama genede bugun bilgisayarı bırakıp gece yada sabah 6-7 gibi denek daha ii oluır[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D
Normand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 :D bende sorun bende dıye kafayı yıyıyordum cok saolun sabah gorusmek uzere byes[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar