Normand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya sınır oldum ko yu sılmıstım sabaha ke gelmıs 1298 patchı yukledım dedıklerını yaptım optıonsdan ama gırmıo launcher dan logın of failed dio :D bıde obur knıght onlıne tıklayınca bilinmeyen hata verıo ıntıhar edıcem ne oluo ya bırı anlatsın yeter sınır hastası oldum sabahın 9 un dan beri ugrasıom !!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dostum sinir yapma. cik dolas biraz.. du$ al sakinle$.. bi$iler ye.. sorun sistem kaynakli sende bisi yok.. raat ol.. bu gun yarin duzelir. en azindan eski boktan haline doner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bence de bugun kasmanın manası yok dicem ama kendime hakim olamıyom ama genede bugun bilgisayarı bırakıp gece yada sabah 6-7 gibi denek daha ii oluır[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 :D bende sorun bende dıye kafayı yıyıyordum cok saolun sabah gorusmek uzere byes[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar