DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Selamlar, Atlantic'ten Norak'ı gören ya da duyan var mı? Nerelerdedir?[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Sanrey'e sorabilirsin. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 SanRey de burda mı yaw??? Onunla da görüşmek isterim... Beyler, size sesleniyorum, SanRey, Norak. Galaxies oynuyor ya da oynıcaksanız bana haber verin. Çok yakında başlamayı düşünüyorum.[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Atlantic'teki Norak nickli charla şu anda ben oynuyorum, ama sanırım aradığın Norak ben değilim, biz o acc.u satın almıştık. kendisi ara sıra buralarda mesaj atıyor, umarım ulaşırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ben buradayim valla icq gel istersen: 15357077 galaxies suan baslamadim oynamadim cikinca belki dusunurum ilgimi cekior :) norak cok seyrek girior nete world of warcrafti bekliordu o da :) en iyisi icq msg at bana konsuuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar