Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Tek türk gm vedat deil mi yaw? bugün bi adma geldi benim abim gm benim abim gm diye. adı da sarpmış galiba. servera xigenon dedi. doğru mu yoksa kek mi?[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 K€K[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 turk gm warmi? warsa bizle mail'ini paylassin burda sikintilarimizi mail atarak iletebilelim.. kendi milletine borclu yani bu kadarini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yok ööle bişey. premium alırsan yabancı da anlar derdini[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArcAngel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 İster ultra premium al ister giga premium al burası K2 burda ne yaparsan yap Gm Customer ın derdine bakmıo....[signature][hline]Name...: Eowyn Server..: Diez Clan.....: UPRISING Level....: 6x Job......: Arc Mage(Flame/Ice) Nation..: Elmorad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIR_FATAL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 illa premium mu olmak lazım birinin derdimizi anlaması için saçma yaklaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Eternalus, 07 Eylül 2005 19:45 tarihinde demiş ki: yok ööle bişey. premium alırsan yabancı da anlar derdini off be kardesim amma cok biliyonuz ya.. ben lvl 6x'im. premiumda aldim.. bu gune kadar tek bir soruma cevap alabilmis degilim.. ingilizcemde gayet ii alla alla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 katılıyorum bende premıum um ama ilgilenen olmadı mesajlarıma cvp veren olmadı raul dışında oda 1 kere mesaj attı zaten[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ne kızıyonuz abi. premiumun en azından bi cvp alma şansı var. beleşe oynayanlar hepten yandı[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChatlaX Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gm nin senle ilgilenmesi için mucize gerek adamlara belki elli pm attım tık yok prede var[signature][hline]izmirLee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar