blackforest Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Arkadaşlar bu bankanızdaki paraların silinmesi sanırım premium ile ilgili çünki cafede ne kadar premium üye varsa hepsinin paraları duruyor ama diğer üyelerin bankaları sıfırlanmış benim de asıl charımın bankası duruyor(ama para yoktu o başka ) ancak pazar charı olarak kullandığım ve paralarımın bulunduğu hesabın bankası sıfırlanmış KE için biriktirdiğim 300m e yakın para gitmiş ama gold barlarım duruyor Allahtan :) o yüzden bankadaki paralarım nere gitti diye topic açmacağınızı umarım sevgiler saygılar[signature][hline]Blackforest Ares= 54 mage 20k np 48 asasin 0 np :P xenon=52 Priest Cyper=49 priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bu adi gmler ke gelmeden bir hafta once official da anket actilar ke geldiginde paralari ve np leri sifirlayalimmi diye.. ve bu anketin sonucu kullanicilarin verdikleri oylar ile hayir olarak neticelendi.. bu serefsizler buna ragmen money wipe yapip bi suru insanin magdur olmasina yol actilar.. ki ke gelmeden bir gun once ben yaklasik 1 milyar lirayi item a yatirdim.. ertesi gun girdigimde herkezin parasi sifirlanmisti. kimileri shouttan selling my ass pm me offers die bagiriyodu yani :D .. en cok ta gercek parayla scroll alip satarak gecimini saglayanlara uzuldum. yazik ya.. 2 scroll fazladan satalim ke'nin masrafi ciksin die resmen sctilar icine ko ekonomisinin.. [Bu mesaj madnmad tarafından 07 Eylül 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj madnmad tarafından 07 Eylül 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gecmis olsun ne diim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: BeAx, 07 Eylül 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Priest Chitin Shell +3 3 gold bar 50 veya daha fazla Bus """"""""""""""""""""""""" Bes """""""""""""""""""""""" Str,İnt,Dex... Bns Bendede Bunlare Gitmiş Höyt ya :S :( oha :S benimbu kadar itemlerim gitse kafayı yerdim [Bu mesaj Aware3 tarafından 07 Eylül 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: blackforest, 07 Eylül 2005 18:16 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bu bankanızdaki paraların silinmesi sanırım premium ile ilgili çünki cafede ne kadar premium üye varsa hepsinin paraları duruyor ama diğer üyelerin bankaları sıfırlanmış benim de asıl charımın bankası duruyor(ama para yoktu o başka ) ancak pazar charı olarak kullandığım ve paralarımın bulunduğu hesabın bankası sıfırlanmış KE için biriktirdiğim 300m e yakın para gitmiş ama gold barlarım duruyor Allahtan :) o yüzden bankadaki paralarım nere gitti diye topic açmacağınızı umarım sevgiler saygılar alakasi yok. premium uyeligim var ve para silindi.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aeran Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gold premium var ve inn deki tüm paralar silindi. prem veya değil farketmio. İşin kötü tarafı dün lunar olma ihtimali yüzünden tüm parayı inn e bırakmıştım ve gb lerin silinme ihtimaline karşi gb'leri coinse cevirmiştim. Total zarar 1,7b. 1Bardak soğuk suyu olan varmı?[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benim hayatımda hiç goldvarım olmadı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benim 1.7b zararım olsaydı bir bardak saguk su yetmez kendimi bogazın serin sularına bırakırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 isin gicik tarafi boss event vardi bowld'da. rogue ve mage earring kapabildik. KE gelmeden satilsin paralari paylasalim dedik. demez olaydik. satildi ve paylasamadan gitti hepsi.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: wsadad, 07 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: benim 1.7b zararım olsaydı bir bardak saguk su yetmez kendimi bogazın serin sularına bırakırdım :D nefis espri :D ... iteme yatircaktiniz paralari uyanik davranip.. gecmis olsun.. ben biliodum bunun olacagini ona gore davrandim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla param olmadıgı icin bisi kaybetmedim su anda da sıcak sıcak cay iciom isteyen var mı :D[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: madnmad, 07 Eylül 2005 18:36 tarihinde demiş ki: said: wsadad, 07 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: benim 1.7b zararım olsaydı bir bardak saguk su yetmez kendimi bogazın serin sularına bırakırdım :D nefis espri :D ... iteme yatircaktiniz paralari uyanik davranip.. gecmis olsun.. ben biliodum bunun olacagini ona gore davrandim.. cok merak ettim. nasil bu kadar uyanik olup bilebildin boyle bir seyi?[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 benimde para pek yok bankada en fazla 20k vardır okadar :D ama ark. tan aldıım parasını aktaracaım charda 200k vardı bankada :D:D:D:DD gitti paracıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bence tahmin etmistir yani yeni bisiler gelince bazı seylerin kotuye gidebilecegini sezmistir belkide 6.his[signature][hline]server : Diez dışında diger serverlerde +51 charlar var Nation : El morad karus karışık NP : np lerini toplasan 3k etmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuda Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 walla bunlar kac kere konusuldu ama kimse emin deildi bende tedbirli davrandim ve az olan parami da kurtardim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 duz mantik.. bu adamlar anket actimi silinsin mallar die acti? direkt sunu dusundum bunlar bu anketi actigina gore silecek paralari goz gore gore sonucuna bakmayalim paralari onlar yemeden biz yiyelim.. bu herifler ne zaman kullanicilarin ne dedigini umursadi ki simdi umursasin... 1 tane hell breaker wardi 1.2b civari para.. 1 tane daha hb aldim nasilsa degeri dusmez unique'in die, oturdum asagi budur.. [Bu mesaj madnmad tarafından 07 Eylül 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 a.k yaa başka acc. ta bankadakiler giderse yandım ben yandım inş. itemler gitmez (bankadaki) eer giderse 10 mil luk bi zarar olucak :( (bana göre fasla :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aeran Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: tosun_pasa, 07 Eylül 2005 18:40 tarihinde demiş ki: said: madnmad, 07 Eylül 2005 18:36 tarihinde demiş ki: said: wsadad, 07 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: benim 1.7b zararım olsaydı bir bardak saguk su yetmez kendimi bogazın serin sularına bırakırdım :D nefis espri :D ... iteme yatircaktiniz paralari uyanik davranip.. gecmis olsun.. ben biliodum bunun olacagini ona gore davrandim.. cok merak ettim. nasil bu kadar uyanik olup bilebildin boyle bir seyi? Hislerime tercüman oldun hocam. bunu yazan ellerin dert görmesin.[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 premle alakası yok benim prem bitti prem almadım daha ama bankada duran param silinmemiş ama gold prem olan arkadasımın bankadaki tüm cashi gitmiş[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kafalarine gore takildilar yine ole gorunuyo.. bazilarinin item larida silmisler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bankada ki para yok.. 150 M kadar .. Ama çantadaki 1 M e bir şey olmamış..GM nasıl becermiş bunu bi çözebilsem...Bu havada soğuk suda içilmez... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 off benimde 70m gittti gitti master parası kaldık ortada[signature][hline]server: Diez nick: death_cuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende pre bitmişti KE'yi bekliyodum bankadaki 45 m gitmiş... ancak bazı aptal arkadşlarım wizrd+8 staflar 200me düştüğü için 5 tane wizrd+8staf aldı.. şimdi zevkle onların üsütne otursun patladı elinde msnde ağlıyo zati:D[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzman_64 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ersin abey bize bankadakan 45 m gitti dememişdin sadece "BUGS_BUNNY" bankasından para gitmiş di ayrıca ozan gil oyuna giremedimi hala??[signature][hline]Bir Gün Her Kez "ORC" Olacaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar