elazul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya arkadaşlar tower of altanax görevinin birincisini yapdıktan sonra maestra's postdaki delgren the purifier a gittim adam bana bi görev verdi:git ordil aran a dark stranddan adam kes dedi içinden glowing soul gem çıkacak dedi kestm kestm 10larca hatta 50-60 tane kestm ama hala çıkmadı keseceimiz belli bi adam warmı? yane ben yannış kesio olabilrmiim hangi adamı kesmek lazım bi yardımcı olursanız çok memnun kalırım...[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 O görevi hatırlıyorum, drop chance acaip derecede düşük, bayagı bi mob kesmen gerekebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ewet baya drop bir quest ilk yaptığımda kısa sürmüştü ama 2.sinde 2 saatimi almıştı hatrılıyorum. Not: Devamını tek yapma ufak bi party kur tek başına zorlanırsın ondan sonra gelen questdi uzun bi süre yapamican zaten lvl 30+ olman gerekiyor yada güzel bir party. İstersen davamını anlatırım :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush [Bu mesaj slayer77 tarafından 07 Eylül 2005 09:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ne o barış ragnarok kesmedimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bana ilkinde düşmüştü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Ben baya kasmıştım düşmedi abandon ettim :)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tower of athalax tadan duşmüyo o zaten darkshordan bi sonraki areanın girişinde bi yerdeki adamlardan düşüodu[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar